Skejťačka: Nový film od Netflixu přinese příběh o dospívání s tematikou skateboardingu

Skejťačka: Nový film od Netflixu přinese příběh o dospívání s tematikou skateboardingu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Koukněte na nový trailer na filmovou novinku slibující inspirativní podívanou.

Nabídka streamovací služby Netflix se v první polovině června rozroste o nový indický film Skejťačka (Skater Girl). Ten se nyní nově představil prostřednictvím vydaného traileru. Snímek zrežírovala filmařka Manjari Makijany, pro kterou je novinka režisérským celovečerním debutem. Scénář napsala spolu se svou sestrou Vinati Makijany.

Děj filmu diváky zavede do odlehlé indické vesnice, ve které je osud dětí rozhodnutý na základě dosavadní tradice. Změnu všedního vesnického života ale přinese návštěva reklamní manažerky Jessicy, která se tam snaží zjistit více informací o dětství svého zesnulého otce. Zároveň však ukáže tamějším dětem v čele s mladou dívkou Prernou novou vášeň – skateboarding. Tomu všechny děti rychle propadnou a Jessica se rozhodne pokusit se pro ně vybudovat skatepark. Dívka Prerna se zase bude muset rozhodnout, zda se bude chovat v souladu se společenskými očekáváními, nebo se zúčastní národního mistrovství ve skateboardu.

V roli postavy Jessicy diváci uvidí Amrit Magheru. Prernu si zahrála Rachel Saanchita Gupta. Ve filmu dále hrají například Jonathan Readwin a Waheeda Rehman. Netflix snímek uvede 11. 6. Níže si můžete pustit zveřejněnou upoutávku s českými titulky.

Podklady, foto: Netflix

Galerie: 3

Skejťačka: Nový film od Netflixu přinese příběh o dospívání s tematikou skateboardingu | Fandíme filmu Skejťačka: Nový film od Netflixu přinese příběh o dospívání s tematikou skateboardingu | Fandíme filmu Skejťačka: Nový film od Netflixu přinese příběh o dospívání s tematikou skateboardingu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest