Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka

Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Natáčení se přesune na další kontinent a fotky ze zákulisí jsou galaktické.

Režisér Taika Waititi pohovořil s deníkem Daily Mail a nešetřil sebevědomím. Domnívá se, že Thor: Love and Thunder by mohl být ten vůbec nejlepší Marvel film. Samozřejmě se sluší dodat, že Taikovi nikdy nebyl cizí smysl pro humor, avšak dobrá nálada v tvůrčím týmu určitě není na škodu. Dál si režisér pochválil spolupráci s Chrisem Hemsworthem, představitelem hlavní role, a podělil se o nové fotky z natáčení.

Ty můžete vidět dole v galerii. Zdánlivě ukazují natáčení někde ve vesmíru a zřejmě také vidíme v akci technologii Stagecraft, kterou v Hollywoodu rozšířil štáb The Mandaloriana. Technika natáčení spočívá v tom, že se v ateliéru namísto zeleného či modrého pozadí využijí obří obrazovky. Umělá pozadí se tedy nepřidávají až v postprodukci, ale promítají se na stěny přímo před kamerou, takže herci mohou být daleko víc vtažení do situace.

Waititi také prozradil (začátkem měsíce), že filmařům do konce hlavní části natáčení zbývají asi čtyři týdny. Někdy koncem května by tedy mohlo být hotovo. Alespoň v Austrálii. Následně se ještě v létě štáb podívá do New Yorku, jak informoval server Murphy‘s Multiverse. O americkém natáčení nemáme žádné podrobnosti, ale můžeme spekulovat o tom, že se snímek vypraví přímo do newyorských ulic, jinak by se točilo v Austrálii, Londýně nebo Atlantě, kde má Marvel najaté ateliéry.

Na závěr ještě krátká zmínka Jamese Gunna, režiséra a scenáristy Strážců Galaxie. Ten potvrdil, že časová osa bude přesně taková, jak se na první pohled tváří – Strážci Galaxie 3 se budou skutečně časově odehrávat až po Thorovi: Love and Thunder.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Thor: Ragnarok (Marel Studios)

Zdroje: Murphy's Multiverse, Screen Rant, Daily Mail, Taika Waititi

Galerie: 5

Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Podle režiséra snad vůbec nejlepší marvelovka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest