Thor: Love and Thunder: Russell Crowe prozradil, jakou roli hraje

Thor: Love and Thunder: Russell Crowe prozradil, jakou roli hraje | Fandíme filmu
20th Century Studio
Thor příště podtrhne svoje mytologické kořeny.

Nedávno se v éteru objevila nečekaná zpráva: Russell Crowe se bez velkých fanfár připojil k obsazení Thora: Love and Thunder. Zprvu se mohlo zdát, že se herec pouze stýká s herci z Thora společensky, záhy však bylo potvrzeno, že ve filmu také hraje. A teď sám Russell odhalil, jakou roli hraje.

V rozhovoru pro radio Joy prozradil, že hraje marvelovskou verzi Dia. Zeus je postava velmi dobře známá z řecko-římské mytologie. Vůdce bohů z Olympu, otec velké části z nich. Vedle toho otec Herkula a dalších pozemšťanů. V marvelovských komiksech jsou olympští bohové hodně podobní svým mytologickým předobrazům. Jsou to nadlidské bytosti paralelní dimenze, jež má vyústění právě na hoře Olympu. V časech Antiky se rozhodli vstupovat do života starověkých lidí jako bohové. A pozor, pokud neměl Crowe v natáčení nějaké velké přestávky, tak se štábem strávil zhruba měsíc. Pokud by to tak bylo, pak by to znamenalo, že by jeho role ve filmu byla poměrně výrazná.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Zdroj: Radio Joy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest