Rychle a zběsile 9: Nejnovější upoutávka je plně ženská

Rychle a zběsile 9: Nejnovější upoutávka je plně ženská | Fandíme filmu
Universal Pictures
Dámské hrdinky jsou v popředí nejnovější upoutávky automobilové ságy.

Hodně se toho napovídalo o tom, že Michelle Rodriguez nebyla spokojená s tím, jak sága Rychle a zběsile zacházela s ženskými postavami. Že z nich chtěla dělat jen hezké přívěsky mužů, kteří si užili většinu akční zábavy. Rodriguez pohrozila, že odejde, pokud se situace nezlepší. Nakonec se dostala ujištění, že v devítce všechno bude jiné. Studio bylo ochotné najmout ženskou scenáristku, která pomohla s psaním ženských postav, a režisér Justin Lin byl všemi deseti pro, aby byly ženské postavy posíleny.

Jordana Brewster pro Entertainment Weekly prozradila, že to nebylo zdaleka poprvé, kdy se Rodriguez za dámy postavila. Už když četla scénář k úplně prvnímu Rychle a zběsile, tak pohrozila, že ve filmu nebude hrát, pokud její postava nebude upravená. Zatímco původně skutečně měla být Letty jen jakousi trofejí, na hereččin popud byla postava přepsaná tak, že se o sebe dokázala postarat a sama se v případě potřeby zapojit do rvačky.

Nově na počest dámských hrdinek (a záporaček) k Rychle a zběsile 9 byla zveřejněna nová upoutávka, která se zaměřuje právě na ně. A mimochodem, povšimněte si letadla s magnetem, kterým Charlize Theron může nabírat auta. Režisér Lin prozradil, že tenhle nápad pochází z hlavy jeho syna. Protože víte jak to je – alfou a omegou Rychle a zběsile je rodina!

Dom Toretto (Vin Diesel) žije s Letty (Michelle Rodriguez) a synem poklidný život v ústraní. Moc dobře ale vědí, že za horizontem číhá hrozba. Pokud bude chtít opět ochránit ty, které nejvíc miluje, bude se muset Dom vyrovnat s hříchy vlastní minulosti. Jeho parta se opět dá dohromady, aby zastavila svět ohrožující plán toho nejnebezpečnějšího zabijáka a nejschopnějšího řidiče, jakému se kdy postavila – Dominicova zapomenutého bratra, Jakoba (John Cena). Jako režisér se vrací Justin Lin, jenž natočil třetí až šestou část série a udělal ze značky globální hit. Akční dobrodružství se podívá kolem světa, od Londýna, přes Tokio, střední Ameriku, Edinburgh, tajný bunkr v Ázerbájdžánu, až po hemžící se ulice Tbilisi. Staří přátelé budou vzkříšeni, staří nepřátelé se vrátí, historie se přepíše a pravá podstata rodiny projde zkouškou, jako nikdy předtím. Dále hrají Lucas Black, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Charlize Theron, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Michael Rooker a Sung Kang. Datum české a slovenské premiéry je prozatím stanoveno na 17. 6. 2021.

Zdroje: EW, Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest