Očista navždy: Už 5. díl série, kde je vraždění povoleno, je tu s trailerem

Očista navždy: Už 5. díl série, kde je vraždění povoleno, je tu s trailerem | Fandíme filmu
Blumhouse
Zobrazit další 3 obrázky
Zatímco bylo v dystopické zemi vraždění legální jeden den v roce, teď to vypadá, že chaos zavládne natrvalo.

Očista se v roce 2013 stala nenápadným hitem. Zavedla diváky do alternativních Spojených států, kde je každoročně v jeden den povolen jakýkoliv zločin. To údajně má snižovat kriminalitu ve společnosti po zbytek roku. V prvním filmu Ethan Hawke chránil během osudové noci svůj dům a rodinu před rabiáty, v pokračování se Frank Grillo vydal přímo do ulic. Ve trojce šlo o život političce, která se snažila zvrácenou tradici zastavit. Čtyřka byla prequelová a ukázala nám úplně první Očistu.

Mezitím tu byla ještě seriálová Očista, avšak teď je tu konečně pátý celovečerák. Jmenuje se Očista navždy (The Forever Purge) a jak už název napovídá, tentokrát se násilí nerozpoutá pouze v jeden den. Události se odehrávají po trojce, kdy byla Očista zrušena. Jedna skupinka v Texasu se s tím ale nehodlá smířit a je připravená rozpoutat násilnosti, které potrvají dál a dál a změní pravidla jednou provždy. Do hledáčku se jim dostane mladý mexický pár (Ana de la Reguera a Tenoch Huerta), který prchal před drogovým kartelem.

Scénář opět napsal James DeMonaco, který stojí za všemi díly série. Režíroval Everardo Valerio Gout, jenž má v portfoliu například epizody seriálů Banshee nebo Ledová archa. Datum české premiéry je aktuálně stanoveno na 1. července. Pusťte si trailer:

Podklady a foto: Blumhouse

Galerie: 4

Očista navždy: Už 5. díl série, kde je vraždění povoleno, je tu s trailerem | Fandíme filmu Očista navždy: Už 5. díl série, kde je vraždění povoleno, je tu s trailerem | Fandíme filmu Očista navždy: Už 5. díl série, kde je vraždění povoleno, je tu s trailerem | Fandíme filmu Očista navždy: Už 5. díl série, kde je vraždění povoleno, je tu s trailerem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest