Mission: Impossible 7: V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek

Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vedle skoků k nebesům nás Tom Cruise vezme na projížďku Orient Expressem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kolem Mission: Impossible 7 se v poslední době objevuje tolik novinek, že s tím tak docela nejde dohromady informace, že natáčení „právě začalo“. Přitom režisér Christopher McQuarrie skutečně zveřejnil na svém Instagramu fotografii s popiskem „den první“ (najdete ji dole v galerii, spolu s dalšími režisérovými snímky z norské přírody). Co přesně to znamená?

Natáčení hollywoodských velkofilmů je často rozdělené mezi dva štáby. Ten hlavní, který se soustředí primárně na dialogové („příběhové“) pasáže, zatímco sekundární štáb točí obvykle hlavně akční scény. Nebo jinak řečeno, sekundární štáb točí všechno to, u čeho nepotřebujete mít hlavní hvězdy a vystačíte si s dubléry a kaskadéry. „Den první“ si tedy zřejmě můžeme vykládat tak, že veškeré fotky z natáčení, které k Mission: Impossible 7 zatím máme, jsou pořízené z přípravy akčních scén. Herecké hvězdy naběhnou na scénu teprve teď. Jediný drobný rozdíl u série Mission: Impossible je ten, že u natáčení kaskadérských scén je krom kaskadérů přítomen Tom Cruise, který je proslulý tím, že svoje nebezpečné scény s chutí točí sám.

Ostatně, fotografie, o kterou se režisér McQuarrie podělil, připomíná výjev, který jsme mohli vidět už na snímcích z Británie. Christpher stojí uprostřed norské divočiny, ve které míří do oblak obří rampa. Podobnou rampu jsme viděli už dříve a Tom Cruise se po ní rozjížděl na motorce. Pravděpodobně tak kýžená filmová scéna vznikne kombinací záběrů z britské kulisy a z norské přírody.

Další kapitola »

Galerie: 6

Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest