Hledá se Nemo 2: Hledá se Dory

Hledá se Nemo 2: Hledá se Dory | Fandíme filmu
Představujeme chystané pokračování úspěšného animáku Finding Nemo. Kdy, od koho a s kým.

Ryba je kámoš, ne žrádlo! Všechny, kteří tohle heslo přijali za své, teď jistě potěšíme. Můžeme se totiž těšit na pokračování skvělé pixarovky Hledá se Nemo! Premiéra je sice naplánovaná až na konec roku 2015, ale již nyní se o dvojce rojí první informace.

Už samotný název pokračování – Hledá se Dory – nám poodhaluje, co můžeme čekat. Přestože prvně byli tvůrci ohledně obsahu filmu tajemní, nyní už víme, že se bude příběh točit okolo zapomnětlivé modré ryby Dory. Dozvíme se něco o jejích příbuzných, se kterými se znova setká a Dory sama se naučí něco málo o smyslu rodiny. Vše se bude odehrávat zhruba rok po prvním dobrodružství a filmaři slibují, že nepřijdeme ani o přítomnost klauna očkatého, Marlina, jeho odvážného syna Nema ani o oblíbenou bandu z akvária. Zatímco minule se tento Oscarem oceněný snímek odehrával v Sydney, teď se přesuneme na pobřeží Kalifornie.

Hledá se Nemo sklízel již od začátku neskutečný úspěch, takže si o pokračování vyloženě říkal. Mimo již zmíněné zlaté sošky má animák na kontě několik nominací na další filmové ceny, v době vzniku to byl nejvýdělečnější film pro děti a celkově je nyní na 3. příčce filmů s Ratingem G, tedy přístupných všem věkovým kategoriím. Samotná Dory je pak podle oficiální tiskové zprávy nejoblíbenější Disneyho postavou na sociální sítí Facebook, kde ji má v oblíbených 24 miliónů lidí. Někdo z marketingového si tedy asi usmyslel, že toho potenciálu nejde nevyužít.

Skvělá zpráva je, že hlas rybce znova propůjčí oblíbená americká moderátorka Ellen DeGeneres, která prohlásila, že je z filmu nadšená a nemohla se dočkat, až svoji účast bude moct ohlásit. Jako Marlin se opět vrátí Albert Brooks a post režiséra zůstává také stejný - zhostí se ho Andrew Stanton, který se proslavil například i Příšerkami s.r.o. nebo Toy Story: Příběhem hraček (v obou případech psal scénář). Stanton si potřebuje vylepšit pověst po neúspěšném a tolik kritizovaném John Carter: Mezi dvěma světy a Pixarovka je více méně sázkou na jistotu. Čekání na Hledá se Dory nám brzy zkrátí další sequel studia Pixar, Univerzita pro příšerky (kde se Stanton opět podílel na scénáři), která má premiéru v červnu. V galerii najdete logo filmu a končíme vtipným videem, ve kterém Ellen DeGeneres odhaluje, že se film chystá.

Ellen DeGeneres představuje Hledá se Dory

 

Zdroj: Collider

Hledá se Dory

17.06.2016 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest