Soul Assassin: Bruce Willis v akční sci-fi, kde agenti mění těla

Soul Assassin: Bruce Willis v akční sci-fi, kde agenti mění těla | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Pusťte si krátký film se zajímavým námětem, podle kterého vzniká celovečerní novinka.

Soul Assassin je nový sci-fi thriller. Oficiální synopse říká, že manžel hrdinky je zabitý v akci, v rámci experimentálního armádního programu. Jeho místo převezme bývalý agent černých operací, aby vypátral viníka. Popis je značně vágní, nicméně snímek vychází z dobře hodnoceného krátkého filmu Let Them Die Like Lovers. V tom speciální agentka na dálku vstupuje do těl cizích lidí, aby jejich prostřednictvím vykonala dokonale utajené operace. Zápletka vlastně tak trochu připomíná loňský snímek Possessor Brandona Cronenberga.

Soul Assassin natočí režisér Let Them Die Like Lovers Jesse Atlas, jenž napsal scénář spolu s Aaronem Wolfem. Ve snímku si zahraje Bruce Willis, server Deadline však neuvádí, do jaké role přesně byl obsazený. Zda ztvární ústřední postavu nebo jedno z těl, do kterých se v průběhu vyprávění ústřední postava vnoří. V posledních letech Willis točí samé akční braky, zatímco Soul Assassin působí jako podstatně hloubavější materiál. Nabízí se tak otázka, zda se Bruce bude zase jednou snažit podat lepší výkon, anebo jestli se naopak počítá s tím, že na základě zajímavého námětu vznikne jen tupý akční výplach.

V dalších rolích se mají objevit Nomzamo Mbatha (Cesta do Ameriky 2) a Dominic Purcell (Útěk z vězení, Legends of Tomorrow). Natáčet se má od června. Zatím si můžete pustit původní krátký film:

Foto je ilustrační, ze snímku Looper (Columbia)

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest