Black Widow u příležitosti dne superhrdinů zveřejnila další ukázku

Black Widow u příležitosti dne superhrdinů zveřejnila další ukázku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Jednu ukázku nabídla Scarlett Johansson, s další přišla později Rachel Weisz.

Na světě má svátek kdejaká blbost. Na 28. dubna připadá Den superhrdinů. Nechám na vás, jak moc velkou pozornost chcete takovému svátku věnovat. Podstatné nicméně je, že při té příležitosti byla zveřejněná nová upoutávka na Black Widow. V té Scarlett Johansson nejprve v krátkosti rekapituluje dosavadní osudy svojí hrdinky, aby následně připojila i několik záběrů z nadcházejícího snímku. Dokonce i několik málo nových.

Ukázku od Scarlett Johansson doplnila ještě druhá upoutávka od Rachel Weisz, jež ve snímku ztvárnila jednu ze starších Vdov. Zajímavé je, že video je speciálně směřované na ruský trh. Jsem upřímně docela zvědavý, jak si tam snímek povede, když uvážíme, že má potenciál vykreslovat Rusko v negativním světle. Přeci jen je Widow původem ruská agentka, vytrénovaná v trýznivém ruském programu známém jako „Red Room“.

Před časem také bylo potvrzeno, že Black Widow bude mít rating PG13, jako všechny ostatní marvelovky. Snímek není mladším 13 let doporučený proto, že obsahuje násilné akční scény, nevhodné výrazy a náročná témata.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weiss. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 8. 7. 2021.

Zdroje: ERC boxoffice

Galerie: 3

Black Widow u příležitosti dne superhrdinů zveřejnila další ukázku | Fandíme filmu Black Widow u příležitosti dne superhrdinů zveřejnila další ukázku | Fandíme filmu Black Widow u příležitosti dne superhrdinů zveřejnila další ukázku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest