Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra

Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Nostalgická upoutávka se ohlíží za avengerskou historií. Slibuje vzdušný balet i osobní drama.

Black Widow nedávno oznámila nové (zřejmě už definitivní) datum premiéry a krátce na to je tu nový trailer a je jedním slovem parádní. Úvod naladí na nostalgickou notu s Avengers a také zbytek ukázky se hodně otáčí za Natashinou minulostí. Nosná část příběhu se zdá být jasně načrtnutá.

Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) se po událostech Civil War setká tváří v tvář se svojí minulostí. Byla vycvičena v programu Red Room, kde Sověti už od útlého věku z děvčat vychovávali smrtící zabijačky, Černé vdovy. Když je Natasha v útlém věku společně s Yelenou (Florence Pugh), Alexeiem (David Harbour) a Melinou (Rachel Weisz) vyslána na tajnou misi, je to zřejmě jedno z jejích hezčích období života. I falešná rodina je lepší než žádná. A ostrá operace není tvrdý život v Red Room. Natasha se s postupem života od některých částí svého života odstřihla, naučila se dělat správné volby. Yelena stále dlí v minulosti. Bude na Natahse, aby i Yeleně pomohla udělat krok kupředu.

Emocionální náboj by tedy mohl být docela slušný. Ostatně, ve špionážních filmech bývá pravidlem, že minulost či tvrdý výcvik bývají pro agenty nepříjemným tématem. Jaká hrozba před Natashou stojí? Taktéž osobní. Vypadá to, že vznikl nový program Černých vdov (nebo stále pokračuje ten starý), který dává jeho členkám ještě menší svobodu rozhodování, než tomu bylo v minulosti. Obě „sestry“ se s novými Vdovami pokusí něco dělat, což se neobejde bez ostrých střetů. A ty charakterní část filmu krásně doplňují. Akční scény zatím vypadají skvěle. Buď tu máme kontaktní souboje a honičky v ulicích Budapešti, kde je hezky hmatatelně cítit dopad každého pádu či úderu, nebo je tu finální šermovačka za letu. Ta svojí lehkostí připomíná japonskou mangu a akce má v tu chvíli zase úplně novou příchuť.

A nádherně to doplňuje hudební doprovod, ten je prostě boží. Jestli se nepletu, míchá se nám tu ústřední motiv Black Widow s remixovaným motivem Avengers a ruku v ruce to funguje nádherně. Úplně z toho jde husí kůže. Takže už aby bylo 9. července, tahle marvelovka vypadá prostě dobře.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weiss. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 8. 7. 2021.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 5

Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra | Fandíme filmu Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra | Fandíme filmu Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra | Fandíme filmu Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra | Fandíme filmu Black Widow: Nový nabušený trailer slibuje epický ponor do Natashina nitra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest