Secret Invasion: Špionážní marvelovka nabrala dalšího herce

Secret Invasion: Špionážní marvelovka nabrala dalšího herce | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Samuel L. Jackson má dalšího kolegu pro své špionské rejdy.

V nové špionážní marvelovce Secret Invasion (Tajná invaze) se nám to pěkně hromadí. Už od oficiálního oznámení víme, že proti podobu měnícím Skrullům se postaví Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn jako Talos. Zábavnou dvojku z Captain Marvel nicméně postupně doplňuje celá řada zajímavých nováčků.

Nejnověji se k obsazení přidává Killian Scott. Irský herec vystupoval například v seriálech C.B. Strike nebo Dublin Murders. Server Deadline přišel se zprávou, že aktuálně probíhají jednání o podmínkách smlouvy. Předpokládáme, že pokud se nestane nic překvapivého, Scott v chystané minisérii hrát bude. Nevíme nicméně, v jaké se objeví roli, stejně jako u již dříve obsazených herců, u nichž můžeme pouze spekulovat.

Nejprve byl obsazený Kingsley Ben-Adir jako záporák. Odhaduje se, že by mohl představovat vládce skrullského impria. Dále byla angažována oscarová představitelka britské královny Olivia Colman. Zřejmě do role blíže nespecifikované postavy, jež by měla hodně času trávit ve společnosti Nicka Furyho. A v sérii vystoupí také Emilia Clarke ze Hry o trůny. Podle spekulací by mohla hrát agentku Abigail Brand.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet.

Foto je ilustrační - Nick Fury (Marvel Studios)

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Secret Invasion: Špionážní marvelovka nabrala dalšího herce | Fandíme filmu Secret Invasion: Špionážní marvelovka nabrala dalšího herce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest