Rychle a zběsile 9: V akcí nabité ukázce nás Vin Diesel zve zpátky do kina

Rychle a zběsile 9: V akcí nabité ukázce nás Vin Diesel zve zpátky do kina | Fandíme filmu
Universal Pictures
Dokážete si tipnout, kolik porušení fyzikálních zákonů lze nacpat do jednoho traileru? Jen co Vin Diesel dořeční, tak se o tom přesvědčíte na vlastní kůži.

Je to tak – Rychle a zběsile 9 počítá s tím, že v červnu půjde do kin. Dorazila nová upoutávka, která operuje s termínem 25. června. V Česku a na Slovensku má snímek přijít dokonce už o týden dříve – 17. 6. (jako vždy platí, že aby to klaplo, tak nejdřív musí otevřít místní kina). Sám Vin Diesel potom polovinu nového videa tráví tím, že svým hlubokým basem brumlá o tom, jak je sledování filmů v kině úžasné a jak se kinematografie dokáže vždycky postavit na nohy.

Po tom, co Diesel dojezdí a dořeční, přichází vlastní upoutávka, která je plná akčních momentů. Velká část je věnovaná zhoupnutí autem na laně přes propast, pak je tu chytání padající Letty autem za jízdy, plynule pokračujeme k raketovému autu, rozrážení dopravy obřími magnety, chytání aut do náručí příručními magnety a končíme převracením obrněného silničního vláčku. Tohle prostě bude film jako dělaný pro milovníky důsledného dodržování fyzikálních zákonů. Do traileru hraje zvláštní „inspirační“ hudba, podobná skladbám, jaké obvykle do ukázek na své vzletné rodinné příběhy zařazuje Disney. Nicméně je pravda, že tady je rodina přeci jen vždy na prvním místě – čert vem, že při tom padají rány pěstí a vše exploduje!

Dom Toretto (Vin Diesel) žije s Letty (Michelle Rodriguez) a synem poklidný život v ústraní. Moc dobře ale vědí, že za horizontem číhá hrozba. Pokud bude chtít opět ochránit ty, které nejvíc miluje, bude se muset Dom vyrovnat s hříchy vlastní minulosti. Jeho parta se opět dá dohromady, aby zastavila svět ohrožující plán toho nejnebezpečnějšího zabijáka a nejschopnějšího řidiče, jakému se kdy postavila – Dominicova zapomenutého bratra, Jakoba (John Cena). Jako režisér se vrací Justin Lin, jenž natočil třetí až šestou část série a udělal ze značky globální hit. Akční dobrodružství se podívá kolem světa, od Londýna, přes Tokio, střední Ameriku, Edinburgh, tajný bunkr v Ázerbájdžánu, až po hemžící se ulice Tbilisi. Staří přátelé budou vzkříšeni, staří nepřátelé se vrátí, historie se přepíše a pravá podstata rodiny projde zkouškou, jako nikdy předtím. Dále hrají Lucas Black, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Charlize Theron, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Michael Rooker a Sung Kang. Datum české a slovenské premiéry je prozatím stanoveno na 17. 6. 2021.

Podklady a foto: Universal

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest