West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru

West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Dnes již klasická variace na Romea a Julii se dočkala nového zpracování. Spielberg nás zkusí roztančit.

Během oscarového ceremoniálu byl zveřejněný první trailer pro remake klasického muzikálu West Side Story. Jako bychom se dočkali velkého oznámení: „Podívejte, co bude o ceny bojovat za rok“. A je dost dobře možné, že skutečně bude. Nejde totiž o čistě komerční remake, ale o srdcový projekt Stevena Spielberg, kterému se zamilovaný muzikál konečně podařilo zpracovat. A musí se nechat, že pevná režisérská ruka je v prvním traileru vidět.

Jasně, hodně pomáhá původní Bernsteinova hudba, ale když na sebe dva znesvářené gangy nastupují ve hře světla a stínu, tak nezbývá než věřit, že tohle bude parádní podívaná. Scénář nové verze napsal Tony Kushner, v hlavních rolích vystupují Rachel Zegler jako Maria, Ansel Elgort jako Tony, Ariana DeBose jako Anita a Maddie Ziegler jako Velma. Rita Moreno, jež v původním snímku hrála Anitu, se vrací, aby ztvárnila jinou roli.

Muzikál West Side Story se odehrává v newyorském části West Side, která je svědkem opakovaných konfliktů dvou konkurenčních pouličních gangů. Tryskáči a Žraloci se bytostně nenávidí a není síly, jež by změnila jejich nepřátelství. Riff přivádí mezi Tryskáče Tonyho, leč ten se na první taneční zábavě bezhlavě zamiluje do Marie, sestry Bernarda, vůdce Žraloků. Ten nepřipouští jinou možnost, než že si Maria najde přítele mezi Portorikánci v gangu Žraloků, a tak je oheň na střeše.

Aktuálně se počítá s tím, že bude film v Česku a na Slovensku uvedený 9. 12. 2021.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 5

West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru | Fandíme filmu West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru | Fandíme filmu West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru | Fandíme filmu West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru | Fandíme filmu West Side Story: Steven Spielberg představuje svůj muzikálový remake v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest