West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku

West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Konečně pořádný náhled pod pokličku Spielbergova snímku.

Steven Spielberg se poprvé za svoji kariéru rozhodl natočit muzikál a podle všeho k němu přistupoval s velkou vášní a profesionalitou jemu vlastní. Jeho remake klasického filmu West Side Story uvidíme (pokud světová situace dovolí) těsně před Vánoci a není proto divu, že začíná nenápadná reklamní kampaň, která prostřednictvím fotografií ukazuje roztančenou atmosféru snímku.

Že se jedná o jeden splněný sen říká i sám Spielberg:

"Moje matka byla klasická pianistka. Náš celý dům byl plný někdejšími alby a já byl kompletně obklopen klasickou hudbou. West Side Story byl první kousek populární hudby, kterou naše rodina pustila dovnitř... A jako dítě jsem si ji kompletně zamiloval."

Na fotografiích kromě jiných vidíme ústřední dvojici, kterou tvoří Ansel Elgort (Baby Driver) a herečka Rachel Zegler, pro kterou bude snímek kariérním debutem. Na fotkách můžete také vidět Ritu Moreno, která hrála v původním snímku z 60. let a svůj prostor dostane i zde.

Snímek by měl být uveden do našich kin 17. prosince 2020.

Hrají: Ansel Elgort jako Tony, Rita Moreno jako Valentina, Maddie Ziegler jako Velma a Rachel Zegler jako Maria a Ariana Debose jako Anita. Dále hrají Corey Stool, Kyle Allen, Mike Faist, Ana Isabelle a další.

I dnes populární muzikál West Side Story se odehrává v newyorském části West Side, která je svědkem opakovaných konfliktů dvou konkurenčních pouličních gangů. Tryskáči a Žraloci se bytostně nenávidí a není síly, jež by změnila jejich nepřátelství. Riff přivádí mezi Tryskáče Tonyho, leč ten se na první taneční zábavě bezhlavě zamiluje do Marie, sestry Bernarda, vůdce Žraloků. Ten logicky nepřipouští jinou možnost, než že si Maria najde přítele mezi Portorikánci v gangu Žraloků.

Zdroj: Vanity Fair

Galerie: 7

West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu West Side Story: Roztančené fotky představují Spielbergovu verzi populáního bijáku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest