Edge of the World: Dobrodružná historická novinka o boji proti pirátům

Edge of the World: Dobrodružná historická novinka o boji proti pirátům | Fandíme filmu
Samuel Goldwyn Films
Zobrazit další 2 obrázky
Představitele krále Jindřicha VIII. ze seriálu Tudorovci a Smíška z Pána Prstenů diváci brzy uvidí v novém historickém filmu. Koukněte na upoutávku.

Fanoušci výpravných historických filmů se mohou těšit na novinku Edge of the World. Ta se nyní představila skrze první upoutávku. Film natočil režisér Michael Haussman (Spiknutí, The Audition) Scénář napsal na motivy skutečných událostí Rob Allyn.

Příběh filmu diváky zavede do roku 1839, kdy se britský dobrodruh James Brooke vydá z Anglie prozkoumat asijský ostrov Borneo. Tam se nečekaně stane rádžou, tamějším vládcem. Bude se však muset vypořádat s útočícími piráty a Anglií, která chce jeho království za svou kolonii.

Hlavní postavu Brooka si zahrál Jonathan Rhys Myers (seriály Tudorovci, Vikingové). Dále ve filmu hrají například Dominic Monaghan (Pán prstenů, seriál Ztraceni), Ralph Ineson (Čarodějnice, seriál Hra o trůny) či Josie Ho (Lucky Day, Bubeník). Premiéra snímku je stanovená na 4. 6., kdy bude k dostání prostřednictvím digitální distribuci. Níže se můžete s filmem blíže seznámit skrze zveřejněný trailer.

Podklady, foto: Samuel Goldwyn Films

Galerie: 3

Edge of the World: Dobrodružná historická novinka o boji proti pirátům | Fandíme filmu Edge of the World: Dobrodružná historická novinka o boji proti pirátům | Fandíme filmu Edge of the World: Dobrodružná historická novinka o boji proti pirátům | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest