Bleskovky: Armáda mrtvých Zacka Snydera bude rovnou uvedena v nejlepší verzi

Bleskovky: Armáda mrtvých Zacka Snydera bude rovnou uvedena v nejlepší verzi | Fandíme filmu
Netflix
Borderlands opět posilují, ikonický Iggy Pop míří do černé komedie,  A Hard Day dostane remake a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Filmová adaptace Borderlands nabrala novou posilu

Herečka Janina Gavankar se připojila k obsazení adaptace videohry Borderlands od Eli Rotha. Herečka ztvární postavu velitelky Knoxx (ve hrách je postava mužského pohlaví), nové avšak klíčové postavy v rámci franšízy. Připojuje se tak ke jménům jako Jack Black, Cate Blanchett či Kevin Hart. Připomínáme, že série Borderlands je jednou z nejúspěšnějších herních sérií odehrávajících se primárně na minerály bohaté planetě Pandora, na kterou civilizace z celého vesmíru vysílají své kolonie za cílem rozšířit svůj vliv. Hlavní postavou filmu pak bude proslulá psankyně Lilith (Blanchett) se záhadnou minulostí, která se na Pandoru vrací. (Zdroj: Deadline)

Punckrocková ikona Iggy Pop se objeví v černé komedii

James Newell Osterberg, známější však jako Iggy Pop, se upsal do vedlejší role černé komedie s názvem Blue Iguana. Známý zpěvák a občasný herec ztvární roli bohatého patriarchy Edwarda, jehož smrt nakopne sérii nešťastných událostí, v jejichž centru bude jeho syn David, to vše na pozadí plánů jeho sourozenců na zabití Edwarda a zmocnění se jeho bohatství. Komedie se aktuálně natáčí na Kajmanských ostrovech, a dále se v ní objeví Joel David Moore (Avatar), Bob Saget (seriál Zase máme plný dům) či Jason Jones (seriál Letuška). Režíruje méně známý Jeremy LaLonde. (Zdroj: Deadline)

Agent Woo z WandaVision si připíše svůj režisérský debut

Randall Park patří delší dobu mezi známé filmové a televizní komiky. Výrazněji prorazil sitcomem z produkce stanice ABC Huangovi v Americe. Momentálně vám však bude nejspíš nejvíce známý rolí Agenta Woo, kterou v rámci MCU ztvárnil ve filmu Ant-Man and The Wasp a v nedávné minisérii WandaVision. Nyní se Park pouští i do tvůrčí role, když bylo oznámeno, že jako svůj režisérský debut převede do filmové podoby grafickou novelu Shortcomings spisovatele a karikaturisty Adriana Tomineho. Ten také napíše scénář a zároveň bude produkovat. Shortcomings sledují příběh Bena Tanaky, Miky Hayashiho a Alice Kim, kteří skrze návštěvy barů, kaváren a různých akcí reflektují ve svých konverzacích, jaké to je být mladým asiatem v americké společnosti. (Zdroj: Movieweb)

Francouzská produkce Netflixu chystá remake korejského akčňáku

Netflix a jeho pobočka sídlící v Paříži oznámila remake korejského akčního thrilleru A Hard Day (v češtině Na doraz), který se ve francouzštině bude jmenovat A Tombeau Ouvert. Ústřední dvojici ztvární Franck Gastambide a Simon Abkarian. Příběh sleduje detektiva z oddělení vražd, kterého čeká zařizování spojené s pohřbem jeho matky. Cestou do práce však srazí chodce, a rozhodování co s tělem se stane jedním z mnoha morálních rozhodnutí, která ho v tento perný den čekají. (Zdroj: Deadline)

Zack Snyder slibuje, že Armáda mrtvých bude skvělá hned napoprvé

Situaci kolem Justice League a Zacka Snydera snad už netřeba blíže představovat. Do kin po jeho odstoupení přišla studiová verze filmu, která sklidila převážně kritiku, a letos po třech letech čekání uvedl Snyder svůj čtyřhodinový sestřih, který je převážně chválen. V rámci propagační kampaně na svůj nový film Army of the Dead Snyder zavtipkoval, že diváci můžou být klidní, žádný jiný sestřih filmu neexistuje, a to co dostaneme, bude jediná a úžasná Snyderova verze. „Tentokrát nebudete muset prvně sledovat znásilněnou verzi“ ujistil režisér svoje fanoušky. Film bude k dispozici na Netflixu 25. 5. tohoto roku. (Zdroj: Games Radar)

Foto: Netflix

Zdroje: Games Radar, Deadline I, II, III, Movieweb,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest