Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy

Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Vedle nových záběrů se tvůrci a herci rozpovídali o svojí lásce ke značce. Dostaneme konečně dobrý videoherní film?

První upoutávka na Mortal Kombat na mě udělala vcelku slušný dojem a začal jsem vyhlížet snímek podle populární bojové videohry s o něco větší zvědavostí. Bylo jen otázkou času, kdy spatří světlo světa další trailer, jelikož na HBO Max a v některých otevřených kinech ve světě se ve druhé polovině tohoto měsíce koná premiéra. Nový trailer tentokrát neukazuje jenom staronové záběry z filmu, kde už kupříkladu máme lepší pohled na Kabala, ale dává prostor tvůrcům i hercům.

Filmy natočené podle videoher obvykle nedopadají nejlépe, ale po vyjádření všech zúčastněných, kteří se rozpovídali o tom, jak k videoherní předloze přistupovali, začínám čím dál tím víc věřit, že nový Mortal Kombat má velkou šanci zazářit. Co myslíte vy?

Cole býval kdysi šampiónem MMA a měl před sebou velkou kariéru, jenomže všechno se potom tak nějak pokazilo. Cole má na prsou znaménko ve tvaru draka, který je symbolem Mortal Kombatu. Hrdina se bude muset ohlížet přes rameno, protože po něm jde Sub-Zero, jehož na něj z neznámého důvodu poslal čaroděj Shang Tsung ze světa Outworld. Cole později potká majora speciálních sil Jacksona „Jaxe“ Briggse, jenž má stejné znamení a poradí mu, aby našel Sonyu Blade. Ta jej zavede do chrámu lorda Raidena, kde se Cole setká s dalšími bojovníky jako jsou Liu Kang, Kung Lao a Kano. Ti mají též znamení a všichni pod stejnou střechou trénují na turnaj, v němž budou bojovat o osud našeho světa.

Datum premiéry je v tuto chvíli v Česku stanoveno na 22. 4., na Slovensku na 15. 4. Termíny platí, pokud to pandemická situace v kinech dovolí. Na HBO Max (v zahraničí) bude snímek uvedený 16. 4.

Podklady a foto: Warner Bros.

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy | Fandíme filmu Mortal Kombat: Nová upoutávka přetéká akcí a představuje postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest