Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka

Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jakýkoliv film je lepší, když do něj obsadíte velikána Hopkinse. Přesvědčte se názorně v traileru béčkového thrilleru.

Virtuoso by za normálních okolností spadal mezi filmy, o kterých drtivá většina z nás nikdy neuslyší. Zápletka o zabijákovi, jehož vykolejí setkání s okouzlující ženou, nijak neoslní. Je to přesně takový ten thriller, co si někde na pumpě koupí na DVD zatvrzelí milovníci „chlapáckých“ filmů, již by si raději pustili céčkový akčňák, než aby zkusili špičkovou romanci. Představitele hlavních rolí už jste někde viděli, ale vyložené hvězdy se z nich nikdy nestaly. Anson Mount už navěky bude spojený s rolí komiksového Black Bolta v tragickém seriálu Inhumans a Abbie Cornish na sebe upozornila jako Sweet Pea v Sucker Punchi Zacka Snydera, ale velkou kariéru se jí po tom nastartovat nepodařilo.

Co tenhle snímek vytahuje z řady, je Anthony Hopkins ve vedlejší roli zabijákova šéfa. Schválně si pusťte trailer a možná mi dáte za pravdu, že kdykoliv se Hopkins objeví na obrazovce, ukázka najednou dostává šťávu. Scéna má najednou nějaké vnitřní pnutí, Hopkins má v sobě gravitas a na rozdíl od ostatních dovede tuctové repliky skutečně prodat. V traileru snímek sice působí jako unifikovaný produkt, bez chuti a zápachu, který by nicméně mohl potěšit alespoň ty Hopkinsovy fandy. Jen se asi budou muset smířit s tím, že Hopkinse bude ve snímku téměř určitě výrazně méně, než by se z propagačních materiálů mohlo zdá. Tady je synopse:

V malém okresním městečku je najednou nebezpečno. Profesionální zabiják (Anson Mount) přijímá novou zakázku od svého enigmatického mentora a šéfa (Anthony Hopkins) a schyluje se ke zradě a vraždě. Metodický zabiják ví pouze to, kdy a kde má čekat svůj terč. Totožnost prozatím utajené oběti musí vydedukovat z kryptické šifry. Možností je několik a je mezi nimi i místní šerif (David Morse). Po náhodném setkání s přitažlivou ženou (Abbie Cornish) v místním bistru je však celá mise vážně ohrožena.“

Režíruje Nick Stagliano, podle scénáře Jamese C. Wolfa. Snímek bude mezinárodně uvedený na VOD 30. 4. České uvedení zatím oznámeno nebylo.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 9

Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu Virtuoso: Anthony Hopkins komanduje nájemní zabijáky - je tu upoutávka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest