Bleskovky: Zájem o Sebevražedný oddíl je enormní, trailer zlomil rekord

Bleskovky: Zájem o Sebevražedný oddíl je enormní, trailer zlomil rekord | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Iñárritu opět točí, Zatanna a režie, obsazení pro Aronofskyho, zabiják z nemocnice a další krátké zprávy. 

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Nemocniční bratr vraždí ve velkém

Netflix chystá nový thriller The Good Nurse (Dobrá sestra). Snímek představí skutečný příběh zdravotního ošetřovatele, Charlese Cullena, jenž je považován za činorodého sériového vraha, jehož pohnal ke spravedlnosti jeho kolega. Obsazení nově rozšířili Noah Emerich a Kim Dickens. Již dříve do hlavních rolí byli obsazeni Eddie Redmayne, Jessica Chastain a Nnamdi Asomugha. Film jako svůj anglický debut chystá dánský režisér Tobias Lindholm, spoluautor scénáře pro na dva Oscary nominovaný Chlast. (Zdroj: Deadline)

Velryba polyká obsazení

Darren Aronofsky je známý pro své emocionálně vyšponované filmy jako Requiem za sen nebo Černá labuť. Brendan Fraser býval dobrodružnou hvězdou z Mumie a později uvadajícím hercem na okraji zájmu. Teď oba překvapivě spojili síly, aby společně natočili The Whale (Velrybu), příběh uzavřeného učitele angličtiny, jenž trpí extrémní obezitou a pokouší se znovu navázat vztah se svojí náctiletou dcerou. Nově obsazení rozšířil Ty Simpkins, jehož můžete znát jako malého kluka z Iron Mana 3 nebo Jurského světa. Hraje jakéhosi Thomase, avšak o roli nevíme nic bližšího. (Zdroj: Deadline)

Zatanna a režie

Nedávno bylo oznámeno, že komiksový film o kouzelnici Zatanně napíše Emerald Fennell, jež byla čerstvě nominována na Oscara za Nadějnou mladou ženu. Nebylo však zřejmé, zda chystanou komiksovku i zrežíruje. Teď se k tomu vyjádřila samotná Fennell. V rozhovoru prozradila, že s ní studio vůbec o režii nemluvilo a vůbec neví, jak takhle otázka bude vyřešená. K tomu ale scenáristka připomněla, že přípravy jsou prozatím v hodně rané fázi, hledání režiséra tedy prozatím vůbec není na místě. Zatím je třeba napsat co nejlepší scénář, pak se může řešit cokoliv dalšího. Je tedy docela klidně možné, že talentovaná autorka nakonec svou režijní komiksovou příležitost dostane. (Zdroje: Variety)

Sebevražedný oodíl rekordní

Sebevražedný oddíl dál jede na vítězné vlně. Mládeži nepřístupný trailer za první týden od premiéry zaznamenal 150 milionů přehrání, což je rekordní číslo. Dosud tuhle statistiku vedle Mortal Kombat, jenž měl na kontě 112 milionu přehrání. Některé mládeži přístupné trailery podobná čísla svedou za 24 hodin, i tak ale novému filmu Jamese Gunna gratulujeme k milému prvenství – je patrné, že jsou diváci na novinku zvědaví. Gunn také při přijímání gratulací prozradil řadu zajímavostí: Nejvíc se těší, až nám blíže představí postavu Ratcatcher II. První nová postava, kterou přidal k padouchům z prvního filmu, byl King Shark. Výběr postav Warner žádným způsobem neovlivňoval. Čeká nás z velké části váleční film o smutných, zvláštních a nedůvěřivých vojácích. Gunn nepodepsal s Warnerem smlouvu, dokud nedostal záruku, že snímek bude moct natočit tak krvavě, jak si válečný příběh zaslouží. A Sebevražedný oddíl je točený na digitální IMAX kamery v IMAX poměru stran. (Zdroj: James Gunn)

Iñárritu se vrací

Po několikaleté pauze se Alejandro González Iñárritu v březnu pustil do natáčení dalšího celovečerního filmu. Jeho novinka, kterou navazuje na oscarové počiny Birdman a Revenant, se jmenuje Limbo. Snímek má pojednávat o „politice a společnosti moderního Mexika“, víc zatím o zápletce nevíme. Točí se v Mexico City, kde Iñárritu naposledy točil svůj debut Amores Perros. Alejandro také poprvé od snímku Biutiful netočí v Angličtině. V hlavní roli málo známý Daniel Giménez Cacho. (Zdroj: Indie Wire)

Hororová dětská hra

Come Play With Me je nový nadpřirozený horor z Mexika. Hlavní hrdinkou je Sofía, nejistá mladá žena, která se jako pečovatelka stará o dvě problematické děti. Když rodiče odjedou z domu, děti se stanou obětmi démonické bytosti posedlé hraním dětských her. Aby Sofia děti zachránila, musí překonat strachy z vlastního dětství a hrát také. V hlavních rolích Liz Dieppa, Emilio Beltran Ulrich, Valery Sais, Alejandra Rodriguez, Octavio Hinojosa a Rocío García. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: Zdroje: Deadline I, II, III, Variet, Indie Wire, James Gunn

Galerie: 2

Bleskovky: Zájem o Sebevražedný oddíl je enormní, trailer zlomil rekord | Fandíme filmu Bleskovky: Zájem o Sebevražedný oddíl je enormní, trailer zlomil rekord | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest