Bleskovky: Při natáčení The Batmana kolega nepoznal Colina Farella

Bleskovky: Při natáčení The Batmana kolega nepoznal Colina Farella | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Hurá do pravěku i středověku. Ambulance nabírá pacoše, z Armády mrtvých nic nebude a Kongovi něco chybí.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Colin Farrell k nepoznání

Další herec přiznal, že při natáčení The Batmana nepoznal Colina Farrella. Pod silnou maskou jej v roli Tučňáka nepoznala ani řada fanoušků, takže se vlastně nemůžeme divit. Rupert Penry-Jones, který má ve filmu vedlejší roli, se v interview rozpovídal o tom, jak se k němu na place přivalil kolega, kterého neznal. Kolega se choval sebevědomě, přátelsky, trousil historku za historkou. Po chvíli hovoru si Penry-Jones povšiml, že má mluvka na sobě opravdu důkladný kostým a masku a pomyslel si, že kdyby to byl nějaký komparsista, určitě by neměl takhle detailní kostým. Pak si Rupert pořádně prohlédl jizvy na kolegově tváři, jeho zafixovanou nohu a napadlo ho, že by to mohl být Tučňák. A teprve v ten moment mu došlo, že mluví s Colinem Farrellem. (Zdroj: This Morning)

Dark Army zřejmě nebude

Režisér Paul Feig (Já, špion, Ženy sobě) chystal pro studio Universal týmovku Dark Army. V té se měla sejít hned celá řada klasických monster studia, které proslavilo příšery, jako jsou Mumie, Drákula nebo Frankenstein. Feig už napsal několik verzí scénáře, v posledním rozhovoru však připustil, že ze snímku zřejmě nic nebude. Hrozně rád by Armádu točil, pro studio je však projekt příliš drahý. Zároveň se ale Paul zapřísahá, že jednou nějakým způsobem Dark Army zrealizuje, protože námět miluje. A nějaké prvky z projektu vpašoval do svojí chystané novinky pro Netflix. Uvidíme, zda Dark Army skutečně jednou spatří světlo světa, aktuálně studio Universal točí monster filmy spíše nízkorozpočtové. (Zdroj: Collider)

Dávnověk ve stylu Apocalypta

S pravěkem se roztrhl pytel. I když v tomhle případě už končí. Nedávno thriller The Origin, dnes si představíme Strangera. Ten je popisovaný jako mix Apocalypta s Revenantem. Události se odehrávají zhruba před 6000 lety, kdy v severní Evropě dosavadní lovecké obyvatelstvo začali nahrazovat farmáři z jihu. Sledujeme příběh šestnáctileté Aathi a její rodiny, která přichází do dnešního Dánska. Záhy je celá rodina krom Aathi a jejího mladšího bratra povražděna místními lovci. Aby přežili, jsou dva mladí lidé nucení integrovat se mezi lovce. Když ale Aathi otěhotní a její dítě je kmenem násilně adoptované, kulturní střet je na spadnutí. Máme očekávat mix thrileru s dramatem, kde klíčová budou témata integrace a pomsty. Aathi chce pomstít svojí rodinu, ale její znalosti farmaření by zároveň mohly místním pomoci přežít hlad. Ti však její nabídku odmítají. Celý snímek bude natočený ve fiktivní řeči, která předchází indoevropským jazykům. Režíruje Mads Hedegaard, natáčet se má příští rok v létě v Polsku. (Zdroj: Variety)

Hurá na historický venkov

Tea Lindeburg, autorka sympatické mysteriózní Netflix série Rovnodennost, připravuje filmovou novinku. Její chystaný film se jmenuje Night of Dying (někdy také Harvest, v originále Høst) a jde o komorní dobové drama, ve kterém mladá dívka musí urychleně dospět, když její matka zemře během porodu sourozence. Děj je uzavřený na jediný statek do 19. století a krom čtrnáctileté Lisy se během jediné noci snaží se svým postavením ve společnosti popasovat také její teta a babička. Snímek je stylisticky označován jako mix filmů Sofie Coppoly a několik let staré Lady Macbeth. V hlavních rolích Flora Ofelia, Hofmann Lindahl, Stine Fischer Christensen, Thure Lindhardt, Lisbet Dahl a Ida Cæcilie Rasmussen. S uvedením se počítá na listopad 2021. (Zdroj: Variety)

Ambulace houká pro pět dalších pacientů

Michael Bay nabral hromadu posil pro svůj chystaný akční thriller Ambulance. Už dříve byli do hlavních rolí obsazeni Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II a Eiza Gonzalez. Nově je doplňují Wale Folarin, Cedric Sanders, Jackson White, Colin Woodell a Olivia Stambouliah v rolích vedlejších. Snímek vychází z dánského filmu Abulance a slibuje akci v duchu klasik jako Nebezpečná rychlost nebo Mizerové. V originále dvojice bratrů po nepovedené bankovní loupeži ukradne sanitku, aniž by věděla, že se vzadu veze doktorka s pacientem, jehož stav je hodně vážný. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: This Morning, Deadline, Variety, Collider,

Galerie: 2

Bleskovky: Při natáčení The Batmana kolega nepoznal Colina Farella | Fandíme filmu Bleskovky: Při natáčení The Batmana kolega nepoznal Colina Farella | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest