Hororový mág Neil Marshall se opět chystá mezi monstra a rád by se vrátil i mezi vlkodlaky

Hororový mág Neil Marshall se opět chystá mezi monstra a rád by se vrátil i mezi vlkodlaky | Fandíme filmu
Vertigo Releasing
Zobrazit další 3 obrázky
Psí vojáci by se mohli dočkat hned dvou pokračování.

Režisér a scenárista Neil Marshall rozjel kariéru solidně, když se po lehoulince nadprůměrném vlkodlačím hororu Psí vojáci zaskvěl zejména s hutnou jeskyňářskou vyvražďovačkou Pád do tmy. K dobru lze Marshallovi přičíst i postapokalyptickou akční řež Soudný den a historický Centurion také nikoho neurazí. Bohužel, v roce 2019 se Marshall pokusil neúspěšně restartovat Hellboye, jenže hláškující pekelník kritiky neoslnil a filmové fanoušky do kin nenalákal. O moc lépe nebyl v loňském roce přijat čarodějnický horůrek The Reckoning. Rodák z Velké Británie holt nezabodoval už nějaký ten pátek, leč rozhodně se nehodlá vzdát bez boje. Ostatně v nejhorším případě může oprášit osvědčené kousky.

V rozhovoru pro podcast Boo Crew Marshall přiznal, že obzvláště pokračování Psích vojáků by mohlo klapnout, neboť projekt byl vždy zamýšlen jako trilogie. Údajně byl po určitou dobu problém s právy, nicméně nyní zřejmě realizaci nic nebrání. Naopak k Pádu do tmy se Marshall pravděpodobně již nikdy nevrátí. Prý by sice universum mohl oživit a látku nějakým smysluplným způsobem znovu zpracovat, ale v tomto případě se nikdy o pokračování neuvažovalo (i když nakonec bez Marshalla stejně vzniklo). Psí vojáci 2 tudíž ano, návrat do jeskyní, které obývají krvelačné zrůdy, nikoliv. I když... Marshall má momentálně v plánu monster krvák The Lair, v němž bude ve strašidelném bunkru v Afghánistánu čelit člověkem vyvinutým lidožravým zrůdám britská vojanda. Dle režiséra má jít o mix Psích vojáků, Vetřelce a Predátora. Inu, Marshall prostě potřebuje diváky děsit.

Zdroje: BloodyDisgustig I, II

Foto: Vertigo Releasing (Psí vojáci)

Psí vojáci

05.11.2002 | USA, Velká Británie, Lucembursko
Akční, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Hororový mág Neil Marshall se opět chystá mezi monstra a rád by se vrátil i mezi vlkodlaky | Fandíme filmu Hororový mág Neil Marshall se opět chystá mezi monstra a rád by se vrátil i mezi vlkodlaky | Fandíme filmu Hororový mág Neil Marshall se opět chystá mezi monstra a rád by se vrátil i mezi vlkodlaky | Fandíme filmu Hororový mág Neil Marshall se opět chystá mezi monstra a rád by se vrátil i mezi vlkodlaky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest