The Deep House: Dvojice objeví na dně jezera dům hrůzy

The Deep House: Dvojice objeví na dně jezera dům hrůzy | Fandíme filmu
Apollo Films
Zobrazit další 1 obrázek
Pod hladinou číhá nebezpečí a tentokrát nejde o žraloka.

Francouzská režisérská dvojice Alexandre Bustillo a Julien Maury zatím nenatočila nějakou výraznou pecku, i když hororový thriller Uvnitř (Inside) z roku 2007 stojí za vidění. Totéž se nedá říct o čtyři roky starém slasheru Leatherface - zrození (Leatherface), který kultovní frančíze Texaský masakr motorovou pilou nedělá nejlepší reklamu. I proto budeme v případě hororového napínáku The Deep House doufat, že si dvojice filmařů vybere silnější chvilku a nadějný námět nezazdí.

Snímek The Deep House se bude točit kolem dvojice youtuberů, která se zaměřuje na prozkoumávání míst nacházejících se pod vodní hladinou. Přirozeně patří mezi fanoušky potápění a mají s touto aktivitou řadu zkušeností. Nicméně ani stovka ponorů vás nepřipraví na hrůzu, jež číhá na dně jezera, v němž se hlavní hrdinové rozhodnou natáčet materiál pro svůj pořad. Neočekávaně narazí pod hladinou na objekt, který se zprvu jeví jako trefa do černého. Bohužel pro ně, zábava se zanedlouho změní v noční můru. Nejenže v domě kdysi došlo k ohavnému zločinu, ale navíc zlo zatopené obydlí ještě neopustilo. A kyslík pomaličku začíná docházet.

Premiéra proběhne někdy v průběhu letoška. Materiál se momentálně zpracovává v postprodukci. V hlavních rolích se představí duo James Jagger a Camille Rowe.

Zdroj: BD

Foto: Apollo Films

Galerie: 2

The Deep House: Dvojice objeví na dně jezera dům hrůzy | Fandíme filmu The Deep House: Dvojice objeví na dně jezera dům hrůzy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest