Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv

Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chystá se pokračování slavné série z poloviny 90. let, v níž Carrey naplno proslavil své gumové obličeje.

Pokud jste hltali příval americké kinematografie v polovině devadesátek, nemohli jste propást nástup hvězdné kariéry Jima Carreyho. V současnosti je to už mnoho let od chvíle, kdy nám Carrey nadělil něco skutečně zapamatováníhodného, ale v 90. letech šel z jednoho komediálního hitu do druhého. Maska, Blbý a blbější, Lhář, lhář, ale také Ace Ventura. Zvířecí detektiv ve dvou filmech vyšetřoval případy z animální říše, ale to je samozřejmě naprosto vedlejší – podstatná byla kadence bláznivých grimas a dalších fyzických gagů, kterými nás tenkrát Carrey častoval.

Na úspěch dvou filmů, které při minimálním rozpočtu dokázaly v úhrnu utržit přes 300 milionů dolarů, se pokusily navázat ještě animovaný seriál a Ace Ventura Junior, ale v obou případech šlo o průšvih. Regulérně se značka probouzí k životu teprve teď, když se více než čtvrt století po premiéře druhého filmu chystá Ace Ventura 3. Snímek vzniká pro Amazon a podle producentů je o sérii mezi diváky stále enormní zájem. Jim Carrey by se měl vrátit v hlavní roli a scénář připravují Pat Casey a Josh Miller již jsou podepsaní také pod Carreyho Ježkem Sonicem. Ace Ventura se zkoušel vrátit už před čtyřmi lety, ale tehdy z toho nic nebylo.

Určitě přejme Jimovi hodně štěstí, ale na místě je obezřetnost. Jak už bylo řečeno, Carrey řadu let na komediálním poli nic opravdu kloudného nenatočil, Casey s Millerem zatím nepředvedli, že by byli scenáristickými mistry, a když před sedmi lety zkusil Jim oživit Blbýho a blbějšího, dvakrát slavně to taky nedopadlo. Takže by možná bylo lepší nechat zvířecího detektiva spát. Ale nechme se překvapit.

Zdroj: Collider

Galerie: 6

Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu Ace Ventura 3: Jim Carrey se vrátí jako zvířecí detektiv | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest