American Boogeywoman: O masové vražedkyni Aileen Wuornos vznikne další film

American Boogeywoman:  O masové vražedkyni Aileen Wuornos vznikne další film | Fandíme filmu
Newmarket Films
Zobrazit další 1 obrázek
Zrůda se vrátí na plátna kin a televizní obrazovky, akorát změní tvář.

V roce 2003 si Charlize Theron střihla hlavní roli v životopisném dramatu Zrůda (Monster), přičemž si za svůj nadstandardní herecký výkon domů odnesla Oscara. Snímek režírovala v té době začínající Patty Jenkins, která ještě neměla ani potuchy o tom, že jednou bude točit komiksovou Wonder Woman. Zrůda se zaměřovala na osudy proslulé masové vražedkyně Aileen Wuornos, v níž se s ohledem na neutěšenou životní situaci hromadila zuřivost a hněv, což posléze vyvrcholilo několika brutálními vraždami. Vzhledem k tomu, že Jenkinsové počin ani zdaleka neodvyprávěl celý příběh zrodu vražedkyně, podíváme se v chystaném filmu American Boogeywoman hloub do minulosti a posvítíme si na její život v sedmdesátých letech. Byla to doba, kdy se Wuornos na Floridě provdala za bohatého prezidenta klubu jachtařů Lewise Fella a prováděla neplechu nejen uvnitř své nové rodiny, ale rovněž mezi floridskou smetánkou. Údajně by snímek mohl o něco více osvětlit kořeny nenávisti, jež se ve Wuornos nekontrolovatelně hromadila.

YouTube Premium
Peyton List ve snímku The Thinning: New World Order (2018)

Pomyslnou štafetu převezme po Theron mladinká Peyton List, jež se v loňském roce mihla v sandlerovce Hubieho Halloween a romantickém muzikálu Valley Girl. Dost možná jste ji zaregistrovali i v seriálu Cobra Kai, který v letošním roce přesídlil na Netflix. Projekt se v současné době nachází ve fázi postprodukce, když režii má na svědomí hororový tvůrce Daniel Farrands (Amityville: Počátek, The Haunting of Sharon Tate). Vyjma List se ve filmu představí i Tobin Bell alias Jigsaw ze série Saw, Lydia Hearst, Nick Vallelonga, Swen Temmel a Meadow Williams.

Zdroj: Deadline

Foto: Newmarket Films (ilustrační, ze snímku Zrůda)

Zrůda

16.11.2003 | USA
Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

American Boogeywoman:  O masové vražedkyni Aileen Wuornos vznikne další film | Fandíme filmu American Boogeywoman:  O masové vražedkyni Aileen Wuornos vznikne další film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest