Prisoners of Ghostland: Nicolas Cage natočí svůj dosud nejšílenější film

Prisoners of Ghostland: Nicolas Cage natočí svůj dosud nejšílenější film | Fandíme filmu
RLJE Films
Alespoň to tvrdí sám herec. Synopse snímku dává potenciál a předchozí práce režiséra velkou šanci na pořádné utržení ze řetězu.

Nicolas Cage je pověstný svým šíleným výrazem, kdy neváhá vytřeštit oči, vycenit zuby a být na plátně zosobněním horečnatého fanatika. Naposledy jsme si to mohli ověřit třeba v loňském snímku Mandy, ze kterého pochází také úvodní fotka. Podle vlastních slov jeho nejšílenější role teprve přijde, a to ve snímku Prisoners of Ghostland, který se má točit a uvádět během letošního roku. Sám Cage k filmu řekl:

„Jsem [ze scénáře] nadšený! Nic takového jsem nikdy předtím nečetl. Možná je to ten nejšílenější film, co jsem kdy natočil a to už je co říct. Mám na sobě těsnou kombinézu z černé kůže a na různých částech těla mám připevněné granáty. A pokud jednomu guvernérovi nezachráním z oblasti plné duchů dceru a nepřivedu ji zpátky, tak mě odbouchnou. Je to prostě šílenství...“

Oficiální synopse o snímku tvrdí, že jde o nadpřirozený akční thriller, ve kterém notorický kriminálník Hero (Cage) musí vstoupit do temné nadpřirozené říše, kam byla unesená mladá dívka. Až ji najde, musejí oba zlomit kletbu, která je v místě drží a uprchnout tajuplným nemrtvým, kteří Zemi duchů vládnou, západo-východnímu víru krásy a násilí.

Onen šílený scénář napsali nepříliš zkušení Aaron Hendry a Reza Sixo Safai, který produkoval A Girl Walks Home Alone at Night. Režíruje Sion Sono, pro kterého Prisoners of Ghostland budou prvním anglicky mluveným filmem. Ten natočil kultovní snímky jako Suicide Club, Why Don‘t You Play In Hell? nebo Tokyo Vampire Hotel. Schválně se koukněte na Why Don‘t You Play In Hell?, ať vidíte, jak se Sion Sono umí utrhnout ze řetězu:

Zdroje: Screen Anarchy, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest