War Magician: Nacisté versus britský kouzelník aneb Benedict Cumberbatch se chystá do boje

War Magician: Nacisté versus britský kouzelník aneb Benedict Cumberbatch se chystá do boje | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Tvůrce Jurského světa si vyhlédnul válečnou jednohubku.

Režisér a scenárista Colin Trevorrow (Vlastní zbraň podmínkou, Henryho deník) v roce 2015 úspěšně oživil jurskou frančízu spektáklem Jurský svět, aby se posléze chvíli motal kolem třetího dílu z nové trilogie Hvězdných válek, leč nakonec byl do předaleké galaxie povolán J.J. Abrams. Následně si Colin musel na další velkou šanci počkat, avšak dočkal se a v příštím roce opět pošle do kin dinosaury, tentokrát s podtitulem Nadvláda. Produkce by měla být úspěšně dokončena a zbývá pouze doladit postprodukční detaily. Rodák ze San Francisca tak může pomaličku přemýšlet nad příštím projektem, kterým by mohlo být válečné kouzelnické drama War Magician, v němž si střihne hlavní roli Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, The Mauritanian).

V centru dění se ocitne britský iluzionista Jasper Maskelyne, jenž se v čase probíhající druhé světové války pokusil oblafnout samotného Erwina Rommela, respektive nacistickou mašinérii. Snímek by se měl odehrávat v Africe, v Evropě a na Blízkém východě. Scénář momentálně píše E. Nicholas Mariani, přičemž vychází z knihy Davida Fishera. Pakliže půjde vše dle plánu, mohla by první klapka padnout ještě letos.

Zdroj: Deadline

Foto je ilustrační, ze snímku Doctor Strange (Marvel Studios)

Galerie: 2

War Magician: Nacisté versus britský kouzelník aneb Benedict Cumberbatch se chystá do boje | Fandíme filmu War Magician: Nacisté versus britský kouzelník aneb Benedict Cumberbatch se chystá do boje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest