Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým

Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu
Thrills & Spills / Cornerstone Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vody kolem Austrálie se hemží žraloky, o čemž se doslova na vlastní kůži přesvědčí partička nešťastníků.

Žraločí thriller Great White se konečně vytasil s plnohodnotným trailerem a nutno podotknout, že materiál působí na první dobrou vcelku solidně, když osloví zejména "áčkový" vizuál. Přirozeně mohl zabodovat šikovný střihač, leč z ukázky se zdá, že žraloka neuvidíme prvně pět minut před koncem a nebude vypadat jak z videohry z roku 2003. Survival thriller Great White natočil debutující režisér Martin Wilson, jenž se držel scénáře z pera Michaela Boughena (Dying Breed), přičemž snímek by měl údajně čerpat ze skutečných událostí, kdy parta dobrodruhů ztroskotala v rámci pátrací mise na širém moři a velice brzy se dostala do křížku s obrovským hladovým predátorem.

Doposavad nebylo zveřejněno datum premiéry, nicméně distribuční práva si zajistilo studio Universal. Nebezpečné a bolestivé hrátky v krví zabarvené vodě si budou plnými doušky užívat Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Tim Kano, Kimie Tsukakoshi a Te Kohe Tuhaka. Trailer baví, tak snad žraločí napínák brzy dorazí od protinožců i k nám do Česka.

Zdroj: KICKS Australia

Foto: Thrills & Spills / Cornerstone Pictures

Galerie: 6

Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu Great White: V krvavém traileru okusuje hladový žralok jednoho trosečníka za druhým | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest