The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená

The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Matt Reeves hlásí, že v terénu má hotovo. Čeká jej náročná postprodukce.

Režisér Matt Reeves oznámil, že The Batman má dotočeno. O informaci se podělil s fanoušky na svém Twitteru, kde zároveň sdílel fotografii klapky, již si můžete prohlédnout níže. Natáčení začalo loni v Londýně, kde se točilo jak v ateliéru, tak v exteriérech. Posléze se štáb přesunul do Glasgow, kde se opět točily exteriéry, ale krátce na to udeřila pandemie koronaviru. V březnu bylo natáčení zastaveno, stejně jako všechna ostatní. V létě opět začaly přípravné práce na kulisách a samotné natáčení se znovu rozeběhlo v září, ačkoliv jej protipandemická opatření nadále přerušovala. Krom ateliérů se štáb podíval do Liverpoolu a také do Chicaga, kde se točila důležitá část akčních scén. 13. března, tedy více rok od začátku produkce, je konečně hotovo a filmaři se mohou pustit do rozsáhlé postprodukce. Mají na ni zhruba rok, protože aktuálně je datum premiéry stanovené na 3. 3. 2022.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 4. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Matt Reeves

Galerie: 5

The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená | Fandíme filmu The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená | Fandíme filmu The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená | Fandíme filmu The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená | Fandíme filmu The Batman: Nová verze temného rytíře s Robertem Pattinsonem je dotočená | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest