Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky

Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nemusí být žádný med, když jste v téže roli celou dekádu.

Britský zrzek Rupert Grint (Neřízená střela, seriál Servant) se nesmazatelně zapsal do srdcí filmových fanoušků jako představitel Rona Weasleyho v dobrodružné kouzelnické sérii o Harrym Potterovi. Ačkoliv v minulosti mnohokrát zopakoval, že si produkční práce užíval, neboť se kolem frančízy utvořila výborná parta, tak zcela pochopitelně občas ani jemu nebylo zrovna do zpěvu. Potterovskému universu obětoval značnou část dětství a mládí, přičemž se místy cítil poněkud zahlcen. Není se čemu divit. Více než deset let prožil před kamerou a logicky mu některé věci unikly, čehož si byl a je vědom.

"Byla to skvělá zkušenost. Vytvořili jsme si takovou rodinnou atmosféru. Tu a tam jsem však cítil, že bych si rád vyzkoušel něco jiného a poznal svět. Působilo to jako nekonečný příběh. Znovu a znovu jsme se vraceli. Připomínalo mi to snímek Na Hromnice o den více, protože se jednalo o stejné kulisy i lidi. Ale celkově to byla paráda. Miloval jsem to."

Grint se prvně objevil v kouzelnickém světě roku 2001, kdy si odbylo premiéru rodinné dobrodružství Harry Potter a Kámen mudrců. V té době mu bylo třináct let. Loučení tria Grint, Emma Watson a Daniel Radcliffe se událo v červenci 2011, kdy do kin po celém světě vstoupila druhá Relikvie smrti. Faktem zůstává, že rodák ze Stevenage nikdy pořádně v Hollywoodu neprorazil a renomé vděčí ponejvíce potterovské sérii. V letošním roce se sice vrátí v druhé řadě chváleného shyamalanovského seriálového napínáku Servant, nicméně bezpochyby by kariéru potřebal trošku nakopnout.

Zdroj: Armchair Expert

Foto: Warner Bros.

Harry Potter a Fénixův řád

11.07.2007 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 7

Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu Harry Potter: Rupert Grint prožíval během natáčení i těžké chvilky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest