Harry Potter: Vedení studia dál počítá s dalším ždímáním čarodějného světa

Harry Potter: Vedení studia dál počítá s dalším ždímáním čarodějného světa | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Fantastická zvířata poněkud tápou, ale to neznamená, že Potterův svět nebude využívaný dál.

Postava Harryho Pottera se na plátnech kin naposledy objevila v roce 2011, kdy režisér David Yates uzavřel frančízu porážkou krutého Lorda Voldemorta. Daniel Radcliffe se rozloučil docela stylově a bylo jasné, že Potter bude uložen alespoň na chvíli k ledu. Studio Warner Bros. však nechtělo zlatou žílu udusit úplně a rozjelo frančízu Fantastická zvířata, která se odehrává v témže universu. Yates u kormidla zůstal, neboť má nadstandardní pracovní vztah s J.K. Rowling, leč už dvojka naznačila, že zájem diváků začíná lehoulince upadat. Nicméně série generuje prozatím dostatek dolarů, tudíž se chystá trojka, nedávno zmedializovaná vyhazovem Johnnyho Deppa.

Warner Bros.
Harry, Ron a Hermiona o Vánocích

Fantastická zvířata se tak pro tuto chvíli o svoji budoucnost bát nemusejí, přičemž Warneři začínají dost možná pozvolna přemýšlet i o dalším návratu do světa oblíbeného brýlatého čaroděje. O této variantě se v nejobecnější možné rovině aktuálně zmínil Jason Kilar, šéf společnosti WarnerMedia, kam spadají Warneři i HBO. Dříve se hovořilo o potterovském seriálovém dobrodružství pro službu HBO Max, ale na stole jsou zřejmě i další projekty. Kilar během konference investorů uvedl, že potterovská frančíza se řadí mezi nejoblíbenější filmové série vůbec. Warneři jsou prý vděční za spolupráci s Rowling a údajně nás čeká ještě spousta zábavy, protože svět skýtá značný potenciál.

Kilar očividně nehovořil pouze o Fantastických zvířatech, leč konkrétnější nebyl. Existuje například možnost adaptovat scénář k divadelní hře Harry Potter a prokleté dítě (vyšel i v knižní podobě), případně se jinak zaměřit na Pottera v dospělosti. Těžko soudit, zda by Daniel Radcliffe uvažoval o návratu do role (před rokem tomu moc nevěřil), avšak vyloučit nemůžeme absolutně nic.

Zdroj: THR

Foto: Warner Bros.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

15.07.2011 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 2

Harry Potter: Vedení studia dál počítá s dalším ždímáním čarodějného světa | Fandíme filmu Harry Potter: Vedení studia dál počítá s dalším ždímáním čarodějného světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest