Bleskovky: Kdy se Marvel pustí do She-Hulk a Moon Knighta

Bleskovky: Kdy se Marvel pustí do She-Hulk a Moon Knighta | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Další karanténní film, vztah vraha s policajtem, Travoltova dcera na plátně, psí Sám doma a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Další karanténní film je na světě

A Bird Flew In (Dovnitř vletěl pták) je drama natočené během lockdownu. Ve snímku se proplétá sedm příběhů členů filmového štábu, kteří jsou poslaní z práce domů, v momentě, kdy zavládne covidový lockdown. Některé páry se rozpadají, jiné vznikají a další lidé jsou zkrátka sami. V hlavních rolích Derek Jacobi (Gladiator), Jeff Fahey (Lost), Julie Dray (Cradle to Grave), Sophie Kennedy Clark (Nymphomaniac), Sadie Frost (Bram Stoker’s Dracula), Morgana Robinson (The Windsors), Camilla Rutherford (Yesterday), Michael Winder (Set The Thames On Fire) a Frances Barber (The Split). Scénář napsali Dominic Wells a Elizabeth Morris (Killers Anonymous), zrežírovala jej Kirsty Bell. (Zdroj: Deadline)

Policajt a vrah kamarádem

The Plouhgmen je příběh podivného přátelství mezi utrápeným zástupcem šerifa s nechvalně proslulým starým vrahem, který oběma obrátí život vzhůru nohama. Muži proti sobě sedí ve tmě a mluví spolu skrz mříže cely cely okresní vazby. John Gload je ve svém řemesle tak zběhlý, že byl dopadený teprve teď. Valentine Millimaki je nepodstatným členem šerifova úřadu, který se s vězněm dostává do kontaktu, protože slouží noční směnu. Mladý šerif zjišťuje, že má s vězněm mnoho společného a riskantně se s ním začíná radit. V hlavních rolích Robert Duvall a Garret Hedlund, režíruje Ed Harris, jenž také napsal scénář. (Zdroj: Deadline)

Mladá slečna Travoltová to roztančí v Budapešti

Dcera Johna Travolty a Kelly Preston Ella Blue Travolta byla obsazena do hlavní role snímku Get Lost. Ten je moderní reimaginací Alenky v říši divů. Hlavní hrdinka Alicia po smrti matky cestuje po Evropě a její kroky ji zavedou až do Budapešti. Tam potkává podivnou dívku, která Alicii bera na noční psychedelický trip městem. Alicia potkává tajuplného mladého muže a celou plejádu existencí, které ji zavedou na zvláštní odyseu, při níž se jí otevřou mysl i srdce. Na konci cesty hrdinku čeká prozření a svoboda. Režíruje Daniela Amavia. (Zdroj: Deadline)

Sám doga

Pups Alone je nová rodinná komedie, v němž Rob Schneider propůjčí hlas psovi. Dále hrají Dolph Lundgren, Nicholas Turturro, Jennifer Love Hewitt, Malcolm McDowell, Danny Trejo, Keith David nebo Eric Roberts. Lundgren si ve filmu zahrál Victora VonManurea proradného a otravného souseda úspěšného vynálezce, který vymyslel obojek, jenž dovede překládat psí myšlenky do slov. Když vynálezce odjede s rodinou na dovolenou, Victor si najme dva neschopné zloděje, co mají obojek ukrást. Plány však odhalí vynálezcovi psi, kteří spojí síly a připraví doma nebezpečné pasti, aby zloděje zastavili.

PS: Pevně doufáme, že do české distribuce snímek půjde pod názvem „Sám doga“. (Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter)

Kdy Marvel roztočí další minisérie

Šéf Marvelu Kevin Feige s novináři porozprávěl o budoucnosti dalších minisérií po WandaVision. Už 19. března dorazí The Falcon and The Winter Soldier, Loki bude uveden 11. června. Už krátce nato dle Feigeho uvidíme animovanou sérii What If…? K Ms. Marvel marvelovský šéf řekl, že se momentálně dokončuje a natáčení Hawkeye je zatím stále v plném proudu. Jako další se začne točit She-Hulk, tam už do začátku chybí jen týdny. A týden, dva na to spustí kamery také Moon Knight. Brzy se tedy u obou seriálů můžeme těšit na castingové novinky a první fotky z natáčení. (Zdroj: The Companion)

Zdroje: The Companion, Deadline I, II, III, Variety, The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Bleskovky: Kdy se Marvel pustí do She-Hulk a Moon Knighta | Fandíme filmu Bleskovky: Kdy se Marvel pustí do She-Hulk a Moon Knighta | Fandíme filmu Bleskovky: Kdy se Marvel pustí do She-Hulk a Moon Knighta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest