The Sleep: Skupina mladých lidí je zatažena do děsivého interdimenzionálního experimentu

The Sleep: Skupina mladých lidí je zatažena do děsivého interdimenzionálního experimentu | Fandíme filmu
Devin Rice Studios
Zobrazit další 2 obrázky
V této hororové nezávislárně se bude hodně křičet a trpět.

Kalifornský filmař (režisér, scenárista, kameraman) Devin Rice (Being Black Enough) zatím nedostal příležitost zazářit, nicméně převelice rád by to změnil. V letošním roce zkusí štěstí s nezávislou hororovou produkcí The Sleep, v níž se zaměřil na partičku nešťastníků, kteří se stanou nedobrovolně součástí halloweenského interdimenzionálního experimentu. Nebude nouze o nadpřirozeno, vyhrocené chvilky, fyzické strádání i hrůzy všeho druhu. V hlavách hlavních hrdinů údajně brzy začne klíčit otázka, zda by nebylo lepší ukončit to trápení sebevraždou. Sám režisér se objeví i před kamerou a záda mu budou krýt Stephanie Pearson, Jacqueline Rice, Samantha Jean, Casey Leach, Kendall Chappell, Kaylah Pantaléon, Jordan Wilson a Giselle Torres.

Projekt se připravoval dlouhých dvanáct let, přičemž lze předpokládat, že se řešila zejména otázka financí. Veškeré postprodukční práce spáchal sám Rice, jelikož prý nebylo peněz nazbyt a navíc v koronavirové době se člověk musí nějak zabavit. S produkčními pracemi mu vypomohla jeho žena Jacqueline. Tajuplné oficiální webovky najdete zde.

Zdroj: Devin Rice Studios

Foto: Devin Rice Studios

Galerie: 3

The Sleep: Skupina mladých lidí je zatažena do děsivého interdimenzionálního experimentu | Fandíme filmu The Sleep: Skupina mladých lidí je zatažena do děsivého interdimenzionálního experimentu | Fandíme filmu The Sleep: Skupina mladých lidí je zatažena do děsivého interdimenzionálního experimentu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest