Thunder Force: Superhrdinky si dělají legraci z toho, že jsou při těle

Thunder Force: Superhrdinky si dělají legraci z toho, že jsou při těle | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix v prvním traileru představuje rodinnou superhrdinskou komedii s Melissou McCarthy a Octavií Spencer.

Superhrdinové jsou populární. To je dané. Netflix nemá práva na nejnovější marvelovky nebo filmy se světa DC, ale snaží se improvizovat, jak to jen jde. Loni jsme mohli Nesmrtelné s Charlize Theron nebo Projekt Power s Jamiem Foxxem. Teď je tu komedie Thunder Force, v níž si superhrdinky zahrály Melissa McCarthy a Octavia Spencer. Oficiální synopse praví:

Ve světě terorizovaném superpadouchy vědkyně Emily Stanton vymyslí způsob, jak dát obyčejným lidem superschopnosti. Když superschopnosti omylem nadělí svojí dávné kamarádce, rozhodnout se dát dohromady tým zvaný Thunder Force. Společně bojují pro „Zlosynům“, aby zachránily Chicago ze spárů „Krále“.

Zápletka nezní úplně marně obsazení je taky fajn. Octavia i Melissa jsou komediálně nadané, navíc jim sekundují Pom Klementieff, Melissa Leo, Bobby Cannavale nebo Jason Bateman. Problém je v tom, že film napsal a zrežíroval Ben Falcone. Manžel McCarthy nemá na kontě jediný dobrý film (Tammy, Šéfka, Superintelligence) a kdykoliv společně s manželkou něco natáčí, vždycky to působí dojmem, jako by si pár chtěl zablbnout, aniž by si dělal příliš vrásky z toho, zda si jejich příjemně strávený společný čas užije také někdo další. Stejně tak Thunder Force v prvním traileru působí přinejlepším jako průměrná záležitost. Polovina fórů je hluchá, polovina ujde. Vyloženou šťávu tomu dává snad jen Jason Bateman jako krabí muž.

Datum premiéry Netflix stanovil na 9. dubna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Thunder Force: Superhrdinky si dělají legraci z toho, že jsou při těle | Fandíme filmu Thunder Force: Superhrdinky si dělají legraci z toho, že jsou při těle | Fandíme filmu Thunder Force: Superhrdinky si dělají legraci z toho, že jsou při těle | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest