Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy

Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Wonder Woman 3 dostala zelenou. Dočkáme se čtyřky?

V dnešní pandemické době není snadné měřit úspěšnost filmových premiér, ovšem v případě komiksovky Wonder Woman 1984 se zdá, že studio Warner Bros. je s výsledky do značné míry (a v rámci možností) spokojeno. Trojka byla nedávno odklepnuta, když šéf Warneru Toby Emmerich potvrdil, že Gal Gadot se vrátí coby Wonder Woman a Patty Jenkins jako scenáristka a režisérka. Není zřejmé, zda film půjde pouze do kin nebo opět do kin a na HBO Max zároveň. Sama Jenkins před časem v rozhovoru pro New York Times uvedla, že by snímek asi nechtěla točit, pokud by nebyl primárně určený pro kina. V dalším interview pro magazín EW přiznala, že má v hlavě dva další příběhy, které navazují na rozjetou sérii. Jenkins však nebyla zcela konkrétní, když hovořila o poutavých vyprávěních, v nichž mají sehrát prim ženy. Lze předpokládat, že trojka by měla být jedním z dvojice příběhů, ale v druhém případě úspěšná režisérka a scenáristka dost možná mluví o spin-offu ze světa Amazonek.

Snímek se má zaměřit na odvážné Amazonky z ostrova Themyscira, přičemž Jenkins v minulosti potvrdila, že režii spin-offu přenechá někomu jinému, ale na projekt dohlédne z pozice výkonné producentky. Příběhově bychom se měli ocitnout v době, kdy Diana opustila ostrov Themyscira a vyplnit některé mezery v čase mezi snímky Wonder Woman 1984 a Wonder Woman 3. Nástřel byl již prezentován hlavounům z Warneru, leč bližší podrobnosti nebyly doposavad zveřejněny, takže nevíme, jestli se materiál z per Jenkins a Geoffa Johnse ujal. I proto těžko soudit, zda Jenkins uvažuje i o Wonder Woman 4, či chce jen zdárně dorazit trilogii, kreativně vypomoci s tvorbou spin-offu a nasměrovat tak universum určitým směrem.

Zdroj: EW

Foto: Warner Bros.

Galerie: 5

Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy | Fandíme filmu Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy | Fandíme filmu Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy | Fandíme filmu Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy | Fandíme filmu Wonder Woman: Patty Jenkins má v hlavě další dva příběhy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest