Bleskovky: Kdo si málem zahrál Star-Lorda ve Strážcích Galaxie

Bleskovky: Kdo si málem zahrál Star-Lorda ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Milenec pro zvídavou vdovu, sci-fi z karantény, kung-fu z bistra a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Mladý gigolo pro Nancy Stokes

V chystaném snímku Good Luck To You, Leo Grande je hrdince Nancy Stokes 55 let a touží po dobrodružství, lidském spojení a dobrém sexu. Prvním dobrém sexu v životě. Zesnulý manžel Robert svedl zajistit rodinu, ale dobrý sex nabídnout nedokázal. Po jeho smrti Nancy zatouží po nových zkušenostech. Vůbec se jí nelíbí, že zná jeptišky, které toho zažily víc, než ona. A protože je jako bývalá učitelka rozumná, praktická a má všechno ráda pečlivě zorganizované, rozhodne se, že si najme dvacetiletého prostituta (on preferuje označení sexuální terapeut) Lea Grandeho. Čerstvě byl do role obsazený Daryl McCormack, jehož byste mohli znát z Gangů z Birminghamu. Natáčení začne v březnu. (Zdroj: Deadline)

Sci-fi z karantény

I’m Totally Fine je sci-fi dramedie, v níž Vanessa po smrti přítelkyně vyrazí sama na túru, aby si pročistila hlavu. Její výletnické plány se změní v momentě, kdy se setká s nadpřirozenou situací. V hlavních rolích Jillian Bell a Natalie Morales, režíroval Brandon Demer, produkoval Kyle Newacheck, zodpovědný například za seriál Co děláme v temnotách. Newacheck pomáhal připravit námět a snímek osobně financoval. Točilo se v prosinci, v Kalifornii, během pandemie, za přísných opatření. Snímek byl hotový za 10 dní a měl by do velké míry zrcadlit to, jak jsme všichni prožili minulý rok, kdy se nám život bez varování změnil pod rukama. (Zdroj: Deadline)

Kung-pao-fu z bistra

Na Oscara nominovaná režisérka Marjane Satrapi (Persepolis) chystá komedii Enter The Dragons. Snímek je zasazený do malého anglického města Coalshaw do roku 1979. Hrdinkou je Gloria Grimshaw, která v životě může snít tak maximálně o tom, že bude prodávat kosmetiku a pořídí si dítě. Když se ale místní pospolitá komunita žen ocitne v nebezpečí, Glorii nezbude nic jiného, než se bránit. Rozhodne se, že v místním čínském bistru naučí od restauratéra Haa bojové umění. Ostatní ženy si všimnou, že najednou vystupuje daleko víc sebevědomě a brzy se zrodí skupina Coalshaw Dragons, ve které se ženy všech věků učí bojovým umění a následně své schopnosti využívají k tomu, aby se postavily mužům. V hlavních rolích Gemma Arterton a Jason Tobin. (Zdroj: Deadline)

Náhradník za Star-Lorda

James Gunn, režisér The Suicide Squad a Strážců Galaxie, patří k těm tvůrcům, kteří živě komunikují se svými fanoušky. Nedávno odpovídal na sérii dotazů na Instagramu a řeč přišla i na casting Strážců Galaxie. Režisér říká, že by nikdy neprozradil, komu se nakonec role získat nepodařilo, avšak pokud o tom nějaký herec začne sám od sebe mluvit jako první, tak se klidně vyjádří. Následně potvrdil, že žhavým kandidátem na roli Star-Lorda byl Glenn Howerton, který byl Gunnovou druhou volbou hned po Chrisi Prattovi, jenž úlohu nakonec získal. Howertona můžete znát především ze seriálu It's Always Sunny in Philadelphia, ale také ze sérií A.P. Bio či The Mindy Project. (Zdroj: James Gunn)

Jamie Lannister bude krvežíznivý i za sporákem

A Taste of Hunger (Smagen af sult - zhruba „Chuť hladu“) je nový kuchařský snímek s Nikolajem Coster-Waldau (Hra o trůny) a Katrine Greis-Rosenthal (Most) v hlavních rolích. Představují silný pár z dánské gurmánské scény, který vede v Kodani oblíbenou restauraci Malus. Aby získali vytouženou Michelinskou hvězdu, jsou schopní naprosto čehokoliv… Režíroval Christoffer Boe, který napsal scénář filmu společně s Tobiasem Lindholmem, autorem loňského hitu Chlast. (Zdroj: Variety)

Vzhůru do oblak ve skutečnosti

Zdroje: Variety, James Gunn, Deadline I, II, III

Galerie: 3

Bleskovky: Kdo si málem zahrál Star-Lorda ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Bleskovky: Kdo si málem zahrál Star-Lorda ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Bleskovky: Kdo si málem zahrál Star-Lorda ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest