The Bluff: Tvůrci Avengers: Endgame dohlédnou na netflixovské Piráty z Karibiku

The Bluff: Tvůrci Avengers: Endgame dohlédnou na netflixovské Piráty z Karibiku | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Zoe Saldana, známá jako Gamora ze Strážců Galaxie, se před lety objevila v Pirátech z Karibiku. Teď dostane vlastní dobrodružství.

Pirátská frančíza Piráti z Karibiku momentálně lape po dechu a po vyhazovu Johnnyho Deppa zůstává otázkou, kdy se Disney na moře znovu vrátí. Nicméně tematika jako taková pořád skýtá značný dobrodružný potenciál, tudíž asi nikoho nepřekvapí, že se do Karibiku v blízké budoucnosti opětovně podíváme, akorát s jinou partou. Streamovací gigant Netflix totiž po urputné finanční bitvě získal práva na pirátské dobrodrůžo The Bluff. K němu píše scénář dvojice Joe Ballarini (Bestiář mladé chůvy) a Frank E. Flowers, přičemž druhý jmenovaný možná trošku překvapivě rovněž usedne na režijní sesli. Z hlediska režisérské filmografie to v jeho případě není žádná sláva, neboť má na kontě pouze veleprůměrnou kriminálku Ztracený ráj (Haven) s Billem Paxtonem a Orlando Bloomem. Na druhou stranu, produkčních povinností se ujmou bratři Russoové (Avengers: Endgame, Cherry), kteří si snad kvalitu dokážou ohlídat.

Příběh samotný se bude odehrávat v Karibiku na počátku devatenáctého století na Kajmanských ostrovech, kde si užívá radostí života jedna sympatická dáma. Idylka ovšem skončí ve chvíli, kdy se na ostrov přihrne banda pirátů a odhalí temnou minulost, kterou naše hrdinka skrývá před světem. Hlavní role se chopí Zoe Saldana (Strážci Galaxie, Avatar), jež se mihla v prvních Pirátech z Karibiku. Castingové oddělení navíc v tuhle chvíli pilně pátrá po představitelce další důležité ženské role. Mělo by jít o drsnou pirátskou kapitánku bažící po pomstě. Zdá se pravděpodobné, že tyhle dvě odvážné potížistky budou mít mezi sebou nějaké nevyřízené účty.

Zdroj: Deadline

Foto: Disney (Piráti z Karibiku)

Galerie: 2

The Bluff: Tvůrci Avengers: Endgame dohlédnou na netflixovské Piráty z Karibiku | Fandíme filmu The Bluff: Tvůrci Avengers: Endgame dohlédnou na netflixovské Piráty z Karibiku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest