Bleskovky: Zplozenec pekel Spawn se snad konečně blíží k novému filmu

Bleskovky: Zplozenec pekel Spawn se snad konečně blíží k novému filmu | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 3 obrázky
Amanda Seyfried se bude bát, Idris Elba uspořádá toulky se Smrtí, Daft Punk končí a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Amanda Seyfried se bude bát

Things Heard and Seen (Věci slyšené a viděné) je nový nadpřirozený thriller od Netflixu, který uvidíme v letošním roce. Pojednává o páru z Manhattanu, který se nastěhuje do historické vísky v údolí řeky Hudson, kde zjistí, že nejen v novém domově, ale i ve vztahu dvojice se ukrývá cosi temného a zlověstného. V hlavních rolích Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer, Rhea Seehorn, Alex Neustaedter a F. Murray Abraham. Režírují Robert Pulcini a Shari Springer Berman.

Idris Elba a Smrt

Produkční firma Idrise Elby koupila filmová a televizí práva pro román Mrs Death Misses Death od Salena Goddena. Temná komedie byla publikována teprve letos a pojednává o mladém autorovi, Wolfovi, kterého v přestrojení za černoškou dělnici navštíví Smrt. Smrt je vyčerpaná věčným vykonáváním své práce a poprosí Wolfa, aby sepsal její paměti, aby se jí trochu ulevilo. Následně Wolf cestuje spolu se Smrtí časem a je svědkem minulých i budoucích historických událostí. Dvojice se zamýšlí nad ztrátou a nad budoucností lidstva a rozkvétá mezi ní přátelství, které je překvapivým potvrzením naděje a odolnosti života.

Spawn konečně na cestě?

Spawn patří mezi projekty, o kterých se léta mluví a skutek zatím utek. Komiks pojednává o vojákovi Alu Simmonsovi, kterého zabijí vlastní parťáci. Simmons následně uzavře dohodu se silami temnot a v démonické podobě se vrací na Zemi, aby se mohl pomstít. V roce 1997 vznikla filmová adaptace. Ta však nebyla nijak dobře přijata. Zhruba osm let už se autor komiksu Todd McFarlane pokouší přivést na svět novou verzi. Ta se neustále odkládá, McFarlane slibuje, ale nic se zatím viditelně neděje. V posledním rozhovoru sám Todd uvedl, že naprosto chápe, pokud mu lidé přestávají věřit, nicméně se dušuje, že nedávno byl učiněný velmi důležitý krok, který k novému filmovému zpracování směřuje. Nu, tak uvidíme, zda z projektu skutečně něco bude… V hlavních rolích by podle starších zpráv měli vystupovat Jamie Foxx a Jeremy Renner.

Novinka Neilla Blomkampa

Před časem jsme se proslechlo, že po několika letech natáčení krátkých filmů Neill Blomkamp (District 9, Elysium) konečně zase připravuje celovečerák. Dosud jsme nevěděli, jak se vlastně bude jmenovat, teď bylo odhaleno, že se film bude nazvaný „Demonic“. To zní správně zlověstně a sedí to k dosavadním informacím, které o filmu máme. Tedy že by mělo jít o horor s prvky nadpřirozena, silnou příměsí sci-fi a s množstvím vizuálních efektů. Podle nepotvrzených spekulací by mohl snímek pojednávat o vyšetřování vraždy v poušti v Novém Mexiku, do které je zřejmě zapletené mimozemské monstrum. Snímek byl natočený už loni v Kanadě, během pandemie. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Autor Lovu opět točí

Filmař Craig Zobel na sebe loni upozornil vyvražďovačkou Lov, jež se dostala do povědomí, když se do ní opíral Donald Trump, popřípadě když byla v jednu chvíli pod vlnou kritiky odložená na pozdější termín. V jádru jde o klasický příběh, kdy se skupinka nic netušících lidí stává lovnou zvěří pro zhýralé boháče. Po tom si natočil Zobel nějaké televizní epizody, ale teď chystá další celovečerák. Zatím nepojmenovaný sci-ti thriller napsali Evan Spiliotopoulos (G.I. Joe: Snake Eyes, Kráska a zvíře) a Andrea Berloff (Straight Outta Compton) a vůbec nic o něm nevíme. Nicméně Lov byl docela slušnou vraždící zábavou, tak jsme zvědaví, co Zobel spáchá příště. (Zdroj: Deadline)

Foto: New Line, Netflix

Zdroje: Deadline I, II, Bloody Disgusting, ComicBook, EW

Galerie: 4

Bleskovky: Zplozenec pekel Spawn se snad konečně blíží k novému filmu | Fandíme filmu Bleskovky: Zplozenec pekel Spawn se snad konečně blíží k novému filmu | Fandíme filmu Bleskovky: Zplozenec pekel Spawn se snad konečně blíží k novému filmu | Fandíme filmu Bleskovky: Zplozenec pekel Spawn se snad konečně blíží k novému filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest