Bleskovky: Michael Caine bude prchat z domova důchodců

Bleskovky: Michael Caine bude prchat z domova důchodců | Fandíme filmu
King of Thieves
Paddington 3 bude, remake Vlaku do Pusanu má režiséra, Naomi Watts čelí blizardu a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Naomi Watts čelí blizardu

Infinite Storm je nový survival thriller s Naomi Watts v hlavní roli. Známá herečka představuje ve snímku inspirovaném skutečnými událostmi Pam Bales – matku, zdravotní sestru a horskou průvodkyni, která si sama vyšlápla na horu Washington. Po cestě ji zastihne blizard, během kterého se pokusí zachránit život cizímu mladíkovi (Billy Howle), zatímco padá noc a bouře je bičuje. Dále hrají Sophie Okonedo, Denis O’Hare a Parker Sawyers. Snímek chystá Malgorzata Szumowska, jejíž snímek Sniegu juz nigdy nie bedzie letos Polsko vyslalo do boje o Oscara. (Zdroj: Deadline)

Romance napříč časem

Timestalker. Tak se jmenuje nová romantická komedie o neopětované lásce jedné ženy napříč staletími. Snímek je rozkročený od roku 1680 až po 22. století. Všichni členové obsazení se budou objevovat ve všech historických obdobích. Režíruje Alice Lowe, v hlavních rolích Sam Riley, Natasia Demetriou a Jacob Anderon. (Zdroj: Deadline)

Remake Vlaku do Pusanu má režiséra

Korejský horor Vlak do Pusanu se v roce 2016 stal mezinárodním hitem, když napínavě vykresloval zombie apokalypsu. Loni přišlo pokračování a chystá se také americký remake. O tom už nějakou dobu víme, že jej zprodukuje James Wan (Saw, Insidious, V zajetí démonů). Teď ale konečně poznáváme také osobu režiséra. Tím se má stát Timo Tjahjanto, jehož zatím asi největším zářezem je akční flák Headshot. Scénář napsal Gary Dauberman, Wanův dlouholetý parťák, zodpovědný například také za Annabelle, Sestru nebo To 2. (Zdroj: Deadline)

Michael Caine prchá z domova důchodců

Oscaroví vítězové Michael Caine a Glenda Jackson si zahrají ve snímku The Great Escaper (zhruba „Mistr úniků“). Snímek vypoví příběh Bernarda Jordana, který uprchne z pečovatelského domu pro seniory, aby se zúčastnil 70. výročí vylodění v Normandii. Režíruje Oliver Parker, scénář napsal William Ivory. (Zdroj: Deadline)

Paddington 3 bude

Paddington 3 je na cestě! První dva filmy série o medvědovi z džungle, který se přestěhuje do Londýna, jsou extrémně srdečné, hřejivé, vynalézavé a vtipné. Nejen skvělá rodinná zábava, ale obecně jedny z nejpříjemnějších filmů posledních let vůbec. S trojkou to nějaký čas vypadalo bledě, protože režiséru Paulu Kingovi se nahromadily další závazky. Teď se však dozvídáme, že na dalším pokračování se opravdu pracuje. V rozhovoru to prozradil herec Hugh Bonneville, jenž v sérii představuje Henryho Browna, hlavu rodiny, u které medvídek bydlí. (Zdroj: Variety)

Titulní foto je ilustrační, z filmu Králové zlodějů (Working Title Films)

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest