Tron 3 má nového scenáristu

Tron 3 má nového scenáristu | Fandíme filmu
Tron 3 je skutečně na cestě, stačí doladit scénář a může se točit.

O dalším pokračování sci-fi Tron, se šeptalo již v roce 2010, během premiéry Tron: Legacy. Rozpočet na tuto vizuální podívanou, kde se proháněly programy na světelných motocyklech nebo bojovaly v aréně za pomoci svých identifikačních disků, s našlapaným soundtrackem od francouzských Daft Punk, činil kolem 170 milionů dolarů a tak si se čtyřsetmilionovou tržbou vedl v kinech spíš průměrně. Ovšem slibovaného Trona 3 nakonec přeci jen dočkáme. Na přípravu filmu začal tlačit Alan Horn, šéf studia Disney, které najalo scénáristu Jesseho Wigutowa (Eragon, It Runs in the Family), aby doladil scénář po Davidu Digliovi.

Děj je držený v tajnosti, nicméně není vyloučeno, že by se měl příběh zaměřit na Sama Flynna (Garrett Hedlund) a Quorru (Olivia Wilde), kteří žijí v reálném světě. Záporná role by tentokrát mohla připadnout Edwardu Dillingerovi (v Legacy mu propůjčil tvář Cillian Murphy), syna pojmenovaného podle svého otce, který byl padouchem v jedničce. Otázkou zůstává, jak moc do scénáře zasáhne samotný Wigutow, a co z toho nakonec vzejde. Také je možné, že se děj titulu bude zabývat zcela novými postavami. Režie opět připadne Josephu Kosinskému, jenž v této době dokončuje post-produkci svého dalšího vědecko-fantastického počinu s názvem Oblivion s Tomem Cruisem v hlavní roli.

Jste rádi, že třetí Tron vážně vnikne, nebo vás odradilo Legacy, kterému byl vyčítán hlavně slabý scénář? Poznámka na závěr: Ze světa Trona vzešel i animovaný seriál Tron: Uprising, zabývající se událostmi mezi Tronem a Tron: Legacy, kterému zrovna běží první sezona. Pusťte si trailer.

Tron: Uprising - Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest