Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League

Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ne, James Gunn nezemřel, Kubrickův scénář bude po letech zfilmován, dětský zabiják a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Kubrickův scénář bude po letech zfilmován

Lunatic at Large je jeden z filmových scénářů, které se našly v knihovně Stanleyho Kubricka po jeho smrti v roce 1999. Jedná se o noirový thriller, který Kubrick připravoval společně se svým častým spolupracovníkem, scenáristou Jimem Thompsonem. Práva zakoupili producenti Bruce Hendricks a Galen Walker, kteří mají v úmyslu snímek připravit v takovém stylu, v jakém by jej točil sám Kubrick. První klapka má padnout letos na podzim. (Zdroj: Variety)

Komisař Gordon Batmanem

Jeffrey Wright v novém Batmanovi hraje komisaře Gordona, nicméně teď dostane možnost zahrát si i samotného temného rytíře akorát to nebude obrazem. Pro HBO Max připravuje podcast nazvaný Batman: The Audio Aventures, což bude nové komediální zpracování Batmana. Scenáristou a režisérem se stal Dennis McNicholas, který dlouhá léta psal pro skečovou show Saturday Night Live. V podcastu propůjčí svůj hlas celá řada známých osobností. Například Seth Meyers, Brent Spiner, John Leguizamo, Ike Barinholtz, Bobby Moynihan, Rosario Dawson, Jason Sudeikis, Alan Tudyk, Brooke Shields, Paul Scheer nebo Fred Armisen. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Válečný film posiluje obsazení

Devotion je nový vysokorozpočtový válečný film, který se každou chvíli začne natáčet. Snímek pojednává skutečný příběh bojových pilotů druhé světového války, dvou extrémně rozdílných mužů, kteří se spřátelí při testování nových stíhaček. Jeden z nich je sestřelený na nepřátelském území. Nově obsazení doplňují Joe Jonas, bratr slavnějšího Nicka, Thomas Sadoski (John Wick) a Christina Jackson (Dobrý boj, Outsiders). Christina dostala hlavní ženskou roli Daisy Brown, Sadoski hraje velitele letky Dicka Cevoliho a Jonas pilota Martyho Goodea. Pro Jonase je Devotion celovečerní hraný debut. Dvě hlavní role hrají Jonathan Majors a Glen Powell, režíruje JD Dillard. (Zdroj: Deadline)

Zabiják pečovatelek má novou kamarádku

Latchkey Kids je nová černá komedie, ve které se devítiletý kluk skamarádí s excentrickou teenagerkou, se za každou cenu snaží nějak uniknout ze svého každodenního nanicovatého života s neschopnou matkou. Celá situace je pikantní kvůli tomu, že malý kluk je podezřelý z toho, že vraždí svoje chůvy (babysitters). Kluka si zahraje Alan S. Kim, který na sebe upozornil v loňském filmu Minari, a Elsie Fisher, jež prorazila komedií o dospívání Osmá třída. Režíruje John J. Budion. (Zdroje: Variety)

Nové ochutnávky z Justice League

Už zítra bude zveřejněný první trailer pro kompletně dokončenou Justice League Zacka Snydera. Nezapomeňte se u nás stavit, budeme pro vás mít trailer přichystaný. Při čekání na trailer zveřejňuje Snyder každý den krátké ochutnávky, které si níže můžete přehrát. Vévodí jim Superman (Henry Cavill) v černém, obrněný Batmobil podobný tomu z komiksu Dark Knight Returns, ultimátní padouch Darkseid a jeho pobočnice Granny Goddness, což je další populární záporačka ze sešitů nakladatelství DC. Na snímku se zjevně dělalo do posledních dní, protože teprve před pěti dny Junkie XL oznámil, že dokončil hudbu. Režisér Snyder také prozradil, že až bude jednou film možné promítat v kinech, je doprostřed čtyřhodinové stopáže vložená desetiminutová přestávka, během které hraje nová Junkieho hudba. Rozšířenou verzi filmu uvidíme 18. 3. na HBO a všechny podrobnosti o snímku najdete zde. (Zdroje: Zack Snyder, Warner)

Zdroje: Variety I, II, Deadline, The Hollywood Reporter, I Minutemen podcast, Zack Snyder, Warner, Junkie XL, James Gunn

Galerie: 7

Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Batmanův tank a Superman v černém v nových ukázkách Justice League | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest