Bleskovky: Chris Pine a Thandie Newton rozpoutají špionážní drama u jediného stolu

Bleskovky: Chris Pine a Thandie Newton rozpoutají špionážní drama u jediného stolu | Fandíme filmu
HBO, Paramount
Dávné trauma z dětského tábora, 21 Jump Street nebo variace na Uteč jsou další témata dnešních krátkých zpráv.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Dávné trauma z letního tábora

Nový psychologický thriller Always and Forever (Vždy a navždy) vypráví příběh čtyř přátel z dětství, kteří před lety zažili na dětském táboře traumatickou zkušenost. Všichni chtějí na události prostě zapomenout a jít v životě dál. O tom, co se stalo, prakticky nemluví. Ačkoliv se ale může zdát, že je minulost hluboko pohřbená, vrací se jako bumerang, když je postupně začne sledovat neznámý stalker. V hlavních rolích Cynthia Addai-Robinson, Lauren London, Robbie Jones, Loretta Devine, Rocsi Diaz, Wood Harris a Deborah Ayorinde. Scénář napsal režisér Christopher B. Stokes. (Zdroj: Deadline)

21 Jump Street v dámském stylu

Úspěšné komedie 21 Jump Street se nějak nemůžou propracovat ke třetímu filmu. Jednu chvíli to vypadalo, že se série spojí s Muži v černém, ale z toho sešlo. Nejnověji se hovoří o ženské verzi snímku, která by se měla jmenovat Jump Street: Now For Her Pleasure (Jump Street: Tentokrát pro její potěšení). Scénář připravily sestry Molyneuxovy, které aktuální píší třetího Deadpoola, a režisér Rodney Rothman. S ústředními rolemi jeden čas byly spojovány Awkwafina a Tiffany Haddish, ale v tuhle chvíli není zřejmé, zda se s nimi stále počítá, ani kdy by snímek konečně mohl být realizovaný (Zdroj: Deadline)

Prodejem tenisek k průšvihu

V dramatu American Sole hrají Pete Davidson a O’Shea Jackson Jr. mladíky, kteří mají na krku obří dluhy kvůli školnému a snaží se zbohatnout přeprodejem tenisek. Jenže jejich začínajícímu podniku dojdou peníze a z bryndy jim může pomoci jedině pofidérní investor. Z jejich snu se rychle stává noční můra. Dále hrají Sydney Sweeney, Camila Mendes a Bad Bunny a Offset. Snímek napsal a zrežíruje Ian Edelman. Produkuje hvězdný Kevin Hart. (Zdroj: Variety)

Chris Pine a Thandie Newton jako špioni po letech

Chris Pine a Thandie Newton si zahrají hlavní role v novém špionážním thrilleru Všechny staré nože (All the Old Knives). Dvojice hraje bývalé milence a agenty, Henryho a Celii, kteří se setkávají ke společné večeři, aby zavzpomínali na společné časy na vídeňské stanici. Hovor se stočí k strašlivému únosu královskému jordánskému letu 127, který končí smrtí všech na palubě. Chyba CIA pronásleduje dodnes a Henry se tuhle nepříjemnou kapitolu snaží uzavřít. S postupující luxusní večeří začíná být jasné, že jeden z dvojice se nedožije konce jídla. Dále hrají Jonathan Pryce a Laurence Fishburne, režíruje Janus Metz, podle scénáře Olena Steinhauera, který je zároveň autorem stejnojmenné knižní předlohy. (Zdroj: Variety)

Zvířátká míří zpátky do divočiny

Back to Outback (Zpátky do australské divočiny) je chystaný animovaný film od Netflixu. Příběh je zasazený do terária, ve kterém lidé zírají na nejnebezpečnější plazy Austrálie. Ti mezitím plánují troufalý útěk zpátky do divočiny. Skupinu vede Maddie (Isla Fisher), jedovatý had se srdcem ze zlata, která se dá dohromady se sebejistým molochem ostnitým Zoe (Miranda Taspell), zhrzeným chlupatým pavoukem Frankem (Guy Pearce) a citlivým škorpionem Nigelem (Angus Imrie). Přátelům také nezbývá, než s sebou vzít také Pretty Boye (Tim Minchin), roztomilého, ale protivného medvídka koalu, který se nečekaně k úprku připojí. V patách je skupině ošetřovatel, kterého ztvárnil Eric Bana. Dalším postavám hlasy propůjčili Jacki Weaver nebo Keith Urban. Snímek společně režírují Clare Knight (střihačka Lego příběhu 2 nebo trilogie Kung Fu Panda) a Harry Cripps. Netflix film uvede v letošním roce. (Zdroj: Variety)

Mix Uteč a Firmy

Forty Acres je nový thriller, který je popisovaný jako mix Firmy a Uteč. Hrdinou je obránce lidských práv, který dostane pozvánku, aby se připojit k elitní černošské organizaci. Ta však skrývá neuvěřitelné tajemství a právník brzy musí bojovat o holé přežití. Snímek připravuje Cheo Hodari Coker, tvůrce seriálového Luka Cage. Film vychází z románu Alexandra Smithe. Jedním z producentů snímku je Jay-Z. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: Deadline I, II, III, Variety I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest