Justice League v krátké ukázce prozradila, kdy uvidíme pořádný trailer

Justice League v krátké ukázce prozradila, kdy uvidíme pořádný trailer | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Henry Lennix se rozpovídal o postavě Martian Manhuntera, která se ve filmu objeví ve své plné mimozemské podobě. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Zack Snyder zveřejnil další dvě ochutnávky:

Původní příspěvek z 8. 2.: Někteří fanoušci doufali, že v rámci trailerové nadílky letošního Super Bowlu se dočkáme také nové ukázky pro Justice League Zacka Snydera. Bohužel, studio Warner Bros. tradičně inzerování během Super Bowlu vynechává. Nicméně superhrdinský snímek si udělá vlastní speciální večer přesně týden poté. V neděli 14. února dostaneme novou ukázku ze Snyderova čtyřhodinového opusu. Bude to po 18. hodině našeho času a spolu s oznámením režisér zveřejnil krátkou ukázku, v níž Cyborg (Ray Fisher) dobíhá s míčem k cíli. Výběr ukázky pravděpodobně nemá jiný důvod než tematicky ladit se zmiňovaným Super Bowlem.

V posledních několika dnech jsme se o snímku dozvěděli pár dalších drobností. Objevila se nová fotka Batmana (Ben Affleck) z vize temné budoucnosti, kterou můžete vidět dole v galerii. Vedle toho se Harry Lennix rozpovídal o svojí roli Martian Manhuntera. Lennix dosud ve Snyderových filmech vystupoval jako generál Swanwick – poprvé jsme jej viděli už v Muži z oceli. Později ovšem vyšlo najevo, že jde o Martian Manhuntera v přestrojení.

Populární mimozemšťan z DC komiksů zatím ve filmech nebyl vyjevený, nicméně už je pevně dané, že ve Snyderově setřihu Justice League se fanoušci konečně dočkají. Lennix v rozhovoru pro ComicBook.com prozradil, že jeho mimozemská podoba vznikla plně digitálně. Herec zatím vůbec neví, jak bude jeho postava ve výsledném snímku vypadat. Vlastně si zatím ani není jistý zda nejdřív vznikla digitální podoba postavy, do které pak byl „navlečený“ jeho herecký výkon v motion-capture obleku, anebo naopak teprve na základě jeho pohybů a mimiky v obleku výtvarníci připravili Manhunterovu vizáž.

Harry nedokáže zatím říct ani to, jak dlouho jeho postava ve filmu vlastně bude, ale už teď fanoušky burcuje k tomu, aby orodovali za samostatný film Martian Manhuntera. Když se podařilo ze studia vyždímat režisérskou verzi Justice League, tak se podle Lennixe třeba podaří i celý Manhunter. V dobách streamovacích služeb asi jednou na tuhle komiksovou postavu řada skutečně přijde, ale jestli u toho v té době ještě bude Lennix? To se neodvážíme odhadovat. Zatím se připravte na neděli, třeba se nám v chystaném traileru Martian poodhalí. Dole v galerii můžete vidět první rozmazaný obrázek postavy, který sdílel před časem Snyder.

Justice League Zacka Snydera uvidíme na HBO 18. 3. Vše o projektu zde.

Zdroje: DC, Zack Snyder, ComicBook.com I, II

Galerie: 3

Justice League v krátké ukázce prozradila, kdy uvidíme pořádný trailer | Fandíme filmu Justice League v krátké ukázce prozradila, kdy uvidíme pořádný trailer | Fandíme filmu Justice League v krátké ukázce prozradila, kdy uvidíme pořádný trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest