Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu

Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dvojka znovuzrozené hororové série bude spíš akční, trojka více osobní.

V roce 2018 režisér David Gordon Green úspěšně oživil legendární hororovou/slasherovou frančízu Halloween a loni na podzim jsem se měli dočkat dvojky nazvané Halloween zabíjí (Halloween Kills). Bohužel, s koronavirem si neporadil ani Michael Myers, tudíž byla premiéra odsunuta o rok na 14. října 2021. Fanoušci série přirozeně vědí, že se chystá i trojka Halloween Ends, která by snad měla zamířit do kinosálů po celém světě 13. října 2022. O dvojce a trojce se nedávno rozpovídal sám Green, když uvedl, že v případě Halloween zabíjí máme očekávat svižnější, opulentnější a progresivnější biják, který by měl reflektovat proměny žánru a nejen recyklovat stokrát viděné. Tvůrci prý přitvrdí a přibude akce, násilí i brutality. Všudypřítomná bude paranoia, dezinformace a těšit se můžeme i na davové šílenství. Oproti tomu Halloween Ends bude zřejmě klást větší důraz na atmosféru, prožitky postav a komornější (osobnější) příběhovou rovinu.

Universal Pictures
David Gordon Green při natáčení snímku Halloween (2018)

"Když jsme sérii oživovali, chtěli jsme, aby se diváci, kteří originál neviděli, seznámili s původním tempem vyprávění. Ale tentokrát už se vrhneme přímo do akce. Je to velice agresivní. Chtěli jsme to pořádně napálit, než to vše zase trošku zjednodušíme a převedeme do osobnější roviny."

Ačkoliv se hovoří o trilogii, rozhodně není vytesáno do kamene, že Green posléze od Halloweenu uteče jinam. Ve chvíli, kdy bude frančíza sypat a lidé budou hladoví po dalších eskapádách maskovaného stroje na smrt, bude studio Universal dozajista tlačit na tvůrce, aby nějakým smysluplným způsobem pokračovali. Ostatně pomyslné předávání pochodně již započalo, když se k Jamie Lee Curtis připojily dcera a vnučka s tvářemi Judy Greer a Andi Matichak. Tak či onak, na Halloween zabíjí se hodně těšíme, protože "jednička" se Greenovi a scenáristovi Dannymu McBrideovi náramně povedla. V galerii nezapomeňte mrknout na dvě nové oficiální fotky z filmu. Jedna z nich ukazuje, jak zabiják přežil plameny ze závěru prvního filmu - zachránila jej voda.

Zdroj: Total Film (prostřednictvím ScreenRant), Empire, Total Film (prostřednictvím GamesRadar)

Foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Nová fotka ukazuje, jak vrah Myers unikl svému osudu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest