You're Next: Mix Sám doma a Smrtonosné pasti

You're Next: Mix Sám doma a Smrtonosné pasti | Fandíme filmu
Spoluautoři V/H/S přinášejí psycho thriller o maskovaných násilnících, kteří zdánlivě bezdůvodně zaútočí na osamělou usedlost. Pusťte si trailer.

Fanoušci drsné hororové zábavy zbystřete! You‘re Next nás zavede na odlehlý venkov do jednoho sídla, kam se za účelem rodinné sešlosti dostaví i hrdina filmu Crispian se svou novou dívkou Erin. Příjemná atmosféra shromážděnému příbuzenstvu však nevydrží dlouho, protože na oslavu dorazí i tři nezvaní hosté v podobě maskovaných zabijáků, kteří přišli vraždit. Prostě jen tak pro zábavu. Rodina se tak ocitá v ohrožení, jenže nikdo netuší, že se v Erin skrývá zdatný protivník, jenž dokáže vrahy svými dovednostmi nemile překvapit.

Film natočil údajně za necelý jeden milion dolarů Adam Wingard, jenž má za sebou většinou tvorbu krátkometrážních filmů, ale je také jedním z režisérů hororové antologie V/H/S i nadcházejícího sequelu. Scénář napsal Simon Barrett (rovněž V/H/S). Filmové obsazení je pro naše končiny spíše neznámé, ale zmíním aspoň hlavní hrdinku Erin v podání Sharni Vinson (Let’s Dance 3D). You’re Next by mělo pod studiem Lionsgate otevřít v amerických kinech 28. srpna a na filmových festivalech už sklízí jednu chválu za drahou. Ve výsledku jde údajně o svěží záležitost kombinující filmy Smrtonosná past a Sám doma. Nejedná se prý o žádnou tupou podívanou, ale chytře a zábavně natočený snímek s vyrovnanou děsivou atmosférou.

Trailer film prezentuje jako solidní žánrovku. Ženského jekotu bude v You’re Next asi více než dost, avšak vystrašená rodinka naštěstí nevybíhá zmateně na zahradu, ale snaží se zabarikádovat v domě, aby do něj nepronikli útočníci. Tíseň a strach z ukázky čiší, nicméně otázkou je, jestli si snímek najde cestu i k nám.

You're Next: Trailer

 

Zdroje: THR, RT

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest