Podle Johna Boyegy ze Star Wars jsou velkofilmy pro herce luxusním vězením

Podle Johna Boyegy ze Star Wars jsou velkofilmy pro herce luxusním vězením | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel Finna zjevně nebaží po účasti v další hollywoodské sérii.

Britská filmová hvězdička John Boyega (Pacific Rim: Povstání, Star Wars: Vzestup Skywalkera) nedávno zazářila v hutné minisérii Small Axe (Sekerka) oceňovaného režiséra a scenáristy Stevea McQueena (12 let v řetězech, Vdovy) v epizodě Red, White and Blue. Střihnul si policistu tmavé barvy pleti, který vstoupí do londýnského sboru, aby se pokusil změnit rasové (ne)poměry a stereotypy zevnitř. Talentovaný rodák z Londýna nikdy neměl problém zkritizovat hollywoodské mechanismy či opřít se do produkcí, kterých byl sám součástí. V minulosti nenechal nit suchou třeba právě na frančíze z předaleké galaxie. Nedávno se v rozhovoru pro server CinemaBlend vyjádřil k tématu vysokorozpočtových frančíz:

"Být součástí ambiciózní série znamená pro herce de facto pobyt v luxusním vězení, obzvláště má-li chuť dělat trošku něco jiného. Nesmíte zapomínat, že ve filmové frančíze ztvárňujete jeden charakter po mnoho let a logicky vám mohou začít ochabovat vaše další [kreativní] svaly."

Boyega v interview taktéž přiznal, že byl nadšený, když mu McQueen dal možnost zahrát si v minisérii Sekerka. Údajně mu vždy imponoval McQueenův režijní styl a velice si tuto zkušenost užíval. Nadšení se očividně odrazilo i v jeho hereckém výkonu, neboť odvedl kvalitní práci, když roli Leroye Logana, reálně žijícího černého policisty snažícího se reformovat londýnský policejní sbor, zvládl doslova na jedničku.

Zdroj: CinemaBlend

Foto: BBC / Amazon Prime Video (ilustrační, z minisérie Sekerka)

Galerie: 3

Podle Johna Boyegy ze Star Wars jsou velkofilmy pro herce luxusním vězením | Fandíme filmu Podle Johna Boyegy ze Star Wars jsou velkofilmy pro herce luxusním vězením | Fandíme filmu Podle Johna Boyegy ze Star Wars jsou velkofilmy pro herce luxusním vězením | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest