Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži

Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Ačkoliv lacinou nahotu už od Knightley nečekejme, i tak možná šaty před kamerou ještě odloží.

Pětatřicetiletá herečka Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Pýcha a předsudek, Anna Karenina, Problémissky) nikdy neplatila za nějakou prudérní hvězdičku, jež by se bála nahoty před kamerou. Současně však v poslední letech dávala hlasitě najevo, že se jí nelíbí, jakým způsobem zobrazují hollywoodské filmy ženy. Z jejího pohledu se povětšinou jedná o povrchní maskulinní perspektivu, která ženské postavy vidí mnohdy pouze jako sexuální objekty.

Zřejmě i z tohoto důvodu se půvabná Britka zařekla a v budoucnu se nehodlá před kamerou svlékat, pakliže bude na režijní židli usazený muž. Alespoň to řekla v podcastu Chanel Connects v rozhovoru s filmařkou Lulu Wang a scenáristkou/producentkou Diane Solway. "Není to absolutní zákaz, ale v případě mužů to tak trošku mám." Knightley nechce podporovat onu pokřivenou perspektivu, s níž má ona sama zásadní problém. V takových rolích se prý necítí příjemně. Nicméně v jednom případě by se před kamerou znovu svlékla.

"Pakliže by se film zaobíral tematikou mateřství, důraz by byl kladen na to, jak výjimečné je vaše tělo, jak ho musíte poznávat, jak jej najednou vnímáte naprosto jinak, což se projeví ve chvíli, kdy se z vás stane matka, tak v takovém případě bych do toho šla a zmíněné věci bych moc ráda zkoumala s režisérkou, ženou, jež by těmto věcem rozuměla," uvedla Kinghtley. K tomu dodala, že v některých případech je vcelku pochopitelné, že režisér potřebuje před kamerou někoho, kdo je sexy a (prvoplánově) rajcovní, ovšem ona se údajně dostala do bodu kariéry, v němž nemá o podobné role zájem.

Zdroj: Chanel Connects

Foto: Universal Pictures (ilustrační, z filmu Anna Karenina)

Galerie: 9

Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu Britská herečka Keira Knightley už nehodlá točit intimní scény ve filmech režírovaných muži | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest