Rychle a zběsile: Chystá se spin-off s Dwaynem Johnsonem

Rychle a zběsile: Chystá se spin-off s Dwaynem Johnsonem | Fandíme filmu
Dwayne The Rock Johnson se stal nedílnou součástí Rychlé a zběsilé série. V budoucnu jeho postava, agent Hobbs, dostane vlastní spin-off.

Dokončovací práce Rychle a zběsile 6 jsou v plném proudu a už také víme, jakým způsobem by měla pokračovat sedmička, která na šestku dějově úzce navazuje. Jeden čas se dokonce měly točit oba filmy najednou. Teď se ale dozvídáme, že ještě před sedmým Zběsile bychom mohli vidět spin-off film s Lukem Hobbsem, tedy speciálním agentem v podání Dwaynea The Rocka Johnsona. S filmem se předběžně počítalo už v roce 2010, kdy Johnson do série vstupoval, nicméně teď se zdá, že se skutečně blíží jeho realizace. Johnson v rozhovoru uvedl, že Hobbsovu sólovku bychom „mohli vidět už po nejbližším Rychle a zběsile“.

Už samotná představa Hobbsova samostatného filmu nezní vůbec špatně. The Rock má charisma na rozdávání, kdyby se ale navíc do filmu přimíchalo nějaké příběhové pozadí pro Rychle a zběsile 7, popřípadě nějaké další postavy z F&F (například agentka v podání Giny Carano), byla by to pro fanoušky série jistě nabídka více než lákavá. Co vy na to? Bavil by vás polda Hobbs bez rychlé bandy?

Zdroje: Empire, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest