Safer At Home: Pandemický drogový večírek se vymkne kontrole a změní se v chaos

Safer At Home: Pandemický drogový večírek se vymkne kontrole a změní se v chaos | Fandíme filmu
Voltage Pictures / Vertical Entertainment
Koronavirová pandemie směřuje ke vzniku policejního státu.

Režisér a scenárista Will Wernick má na kontě dva veleprůměrné thrillery - Escape Room a Follow Me. Ačkoliv druhý jmenovaný vykazoval určité produkční i tvůrčí kvality, pořád se jednalo spíše o zbytečnou záležitost, která pouze recyklovala stokrát viděné a neměla moc čím zaujmout. Wernick však hodlá v thrillerových vodách setrvat i nadále, přičemž letos zkusí zabodovat s pandemickým kouskem Safer At Home, jenž se odehrává v roce 2022 v Los Angeles. Koronavirová krize v tomto případě vyeskalovala do obřích rozměrů, kdy v kalifornské metropoli převládla panika a chaos. Výsledkem budiž vznik jakéhosi policejního státu.

Aby hrdinové filmu unikli od neradostné každodenní reality, uspořádají online párty, kde nechybí hudba, alkohol, všelijaké hry a taktéž drogy. Na začátku večírku si všichni vezmou něco, co považují za drogu na bázi extáze. Nejprve nic nenasvědčuje tomu, že by mělo být něco špatně. Zábava graduje a kamarádi si užívají vítaný odklon od nudné reality a izolace. Posléze se ovšem situace změní, věci se vydají špatným směrem a z domova se stává životu nebezpečné místo.

Thriller Safer At Home se natáčel v čase pandemie, tudíž se zřejmě bude odehrávat na obrazovce počítače, jak naznačuje první fotka z filmu. Scénář sepsala ruku v ruce s Wernickem Lia Bozonelis a v hlavních rolích se představí Alisa Allapach, Adwin Brown, Jocelyn Hudon, Dan J. Johnson, Michael Kupisk, Emma Lahana a Daniel Robaire. Trailer by měl být údajně na cestě, jelikož premiéra proběhne skrze VOD již během února 2021.

Zdroj: Deadline

Foto: Voltage Pictures / Vertical Entertainment

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest