Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny

Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu
El Diablo Pictures LLC
Zobrazit dalších 5 obrázků
Další horor nás bere mezi pastýře, nahlédneme mezi celebrity 19. století a Nicole Kidman se spojí s Aaronem Sorkinem.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Krvavá nevěsta olschoolovou celebritou

Samara Weaving, která na sebe upozornila Krvavou nevěstou, si zahraje v životopisném snímku Liz. Ten bude pojednávat o jedné ze zapomenutých amerických „matek zakladatelek“ - Elizabeth Patterson Bonaparte. Elizabeth byla první manželkou Napoleonova mladšího bratra Jeroma a totálně přepsala poměry ve společenské smetánce na začátku 19. století. Elizabeth byla známá pro svůj módní vkus a nezávislost a byla považována za jednu z prvních amerických mezinárodních celebrit. Snímek je přirovnáván k seriálům Bridgertonovi nebo Veliká. Režíruje Adam Leon podle scénáře Gabriela Neustadta. (Zroj: Variety)

Aladin ve svatbě jako řemen

Představitel Aladina Mena Massoud dostal další filmovou roli. Zahraje si prince Thomase, který se má ženit. Ženit z povinnosti. Jako kadeřnice je pro jeho svatbu najatá Isabella (Laura Marano), která se nikdy nebojí říct nahlas, co jí zrovna leží na srdci. Během svatby se oba dva naučí, že aby měli svůj život konečně pevně v rukou, musí následovat srdce. Snímek The Royal Treatment režíruje Rick Jacobson podle scénáře Holly Hester. (Zdroj: Deadline)

Mark Wahlberg a tolerance

Mark Wahlberg hraje hlavní roli ve snímku Joe Bell (dříve Good Joe Bell), který vychází ze skutečných událostí. Hrdinou je otec ze středostavovské rodiny z malého města, který se pěšky vydá na pochod přes Spojené státy, aby tak upozornil na šikanu, kterou zažívá na střední škole jeho homosexuální syn Jadin (Reid Miller). Joe urazí nezměrnou vzdálenost, když dojde z Oregonu až do New Yorku, aby šířil jednoduché poselství o toleranci z pozice obyčejného otce, který se příliš neliší od dalších obyčejných lidí, které cestou potkává. Navzdory všem obtížím se Joe snaží ukázat, že každý může něco změnit, pokud to vezme krůček po krůčku. Režíruje Reinaldo Marcus Green. Snímek měl být uvedený v únoru, aby se mohl ucházet o nadcházející Oscary, ale kvůli jen minimálně otevřeným kinům se premiéra odsouvá na neurčito. (Zdroj: Deadline)

Pastýřský horor

V novém hororu Shepherd (Pastýř) hraje Tom Hughes Erica, muže, který se pokusí o sebevraždu poté, co jeho nevěrná manželka zemře záhadnou smrtí. Od myšlenek na vlastní konec jej odvede inzerát, který nabízí práci pastýře. V osamocení, na pustém odlehlém ostrově na západ od pobřeží Skotska. Eric se chopí příležitosti a uteče od svých problémů. Brzy však zjišťuje, že ostrov je psychologická past. Dále hrají Kate Dickie, Gaia Weiss a Greta Scacchi. Snímek napsal a zrežíroval Russell Owen. V galerii jsou fotky z filmu. (Zdroj: Deadline)

Nicole Kidman + Aaron Sorkin

Na Nicole Kidman po nějakém čase v televizních rolích čeká filmová novinka. A to ne jen tak ledajaká, spolupracovat bude s ceněným scenáristou a režisérem Aaronem Sorkinem (Sociální síť, Pár správných chlapů). Chystaný snímek se jmenuje Being the Ricardos a pojednává o vztahu dvou ústředních hvězd seriálu I Love Lucy, jednoho z pilířů televizní historie. Kidman hraje Lucille Ball, jejího partnera Desiho Arnaze ztvární Javier Bardem. (Zdroj: Deadline)

Upíří spaghetti western

Upíří špagety western. Ano, i takhle specifické škatulky se dají vymyslet. Spadá do ní novinka Death Rider in the House of Vampires (Jezdec smrti...či snad Mrtvý jezdec…v domě upírů). A to je také zhruba tolik informací, které o zápletce filmu máme. Snímek připravil režisér Glenn Danzing, který si zároveň zahrál vedlejší roli postavy jménem „Bad Bathory“, což je pro takovýto krvák celkem příhodné. Ústřední postavu hraje Devon Sawa (na obrázku), dále hrají Kim Director jako „Carmilla Jo“ a Julian Sands jako „hrabě Holliday, vládce upíří svatyně“. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Zdroje: Bloody Disgusting, Deadline I, II, III, IV, Variety

Galerie: 6

Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu Bleskovky: I upíři mají své spaghetti westerny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest