Dublér Keanu Reevese potvrzuje, že herec je opravdu takový sympaťák, jak navenek působí

Dublér Keanu Reevese potvrzuje, že herec je opravdu takový sympaťák, jak navenek působí | Fandíme filmu
Summit Entertainment/Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Jak vidno, John Wick má dobré srdce.

Keanu Reeves se v posledních letech zdárně vrátil mezi hollywoodskou smetánku, když mu lehce uvadající kariéru nakopla akční frančíza John Wick. V nadcházejících týdnech by se měl vrátit na plac v rámci restartu produkce očekávaného sci-fi Matrix 4 a bude-li situace kolem koronaviru stabilní, podívá se letos do kin v hudební sci-fi komedii Bill & Ted Face the Music. Úspěch mu lze přát i z důvodu, že sympatický rodák z Libanonu je údajně velký pohodář. Potvrdil to v nedávném rozhovoru i Jeremy Fry, Reevesův dublér ve wickovské trilogii.

Summit Entertainment

"On by se rozdal. Je nesobecký a tvrdě maká. Všechno pozitivní, co jste o něm slyšeli, je stoprocentně pravda," uvedl Fry a připojil i příklad. Reeves mu prý jednou nabídl, že jej vezme na kalifornský závodní okruh Laguna Seca, aby se trošku pobavili. Místo zarezervoval na celé dva dny, sezval další kamarády a nakonec z toho byla akce pro více než osmdesát lidí. Všem samozřejmě zařídil i ubytování s plnou penzí. Prostě frajeřina.

Fry rovněž zmínil, že Reeves se snaží točit hodně kaskadérských kousků sám, ovšem současně zbytečně neriskuje a je-li tomu situace nakloněna, rád přenechá práci kaskadérům. Dle Frye si nic nevynucuje a věří režisérům, že učiní správné rozhodnutí ohledně užití dubla, přičemž je kdykoliv připraven pokusit se natočit scénu sám.

Zdroj: Metro (UK)

Foto: Summit Entertainment (ilustrační, z filmu John Wick)

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Dublér Keanu Reevese potvrzuje, že herec je opravdu takový sympaťák, jak navenek působí | Fandíme filmu Dublér Keanu Reevese potvrzuje, že herec je opravdu takový sympaťák, jak navenek působí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest